Newboldi kolledži direktor suundub emerituuri

Avaldatud 22.11.2021, allikas TEDNews

Newboldi kolledži direktor dr John Baildam teatas pärast 47 aastat tööd koguduse heaks emerituuri suundumisest.

John Baildam kirjutas Newboldi kolledži nõukogule saadetud kirjas, et plaanib emerituuri alustada alates 31. maist 2022. Baildam on töötanud väsimatult ja entusiastlikult erinevates ametites, neist üle 40 aasta kolledži direktorina; tema töö on olnud ustav teenimine, millest on saanud kasu tudengid Trans-Euroopa divisjonis ja mujalgi.

Üks paljudest Baildami teenetest koolijuhina on see, et Newboldi kolledži akadeemilise kvaliteedi maine on tõusnud ning endistel tudengitel on kolledžiajast mälestusi, mida kunagi ei unustata. Baildam on tuntud optimistliku meelelaadi poolest – ta kirjeldas oma rolli direktorina kui naudingut, mis on endasse koondanud kõik rõõmud ja mõned raskused.

Rääkides kolledži tulevikust ja uuest arenguetapist kooli loos, väljendas Baildam soovi, et kõik „näitaksid üles samasuguseid tugevusi nagu meie eelkäijad: usku, nägemust, ohvrimeelsust, pühendumust ja järjekindlust“.

Kolledži nõukogu esimees, TEDi president Raafat Kamal väljendas Baildamile tehtu eest tänu. „Dr Baildam on teeninud kogudust ja Newboldi kolledžit aastakümneid. Teda jäädakse mäletama kui inimest, kes näeb keerulistel aegadel võimalusi ja muutusekohti, oma vastupidavuses ja optimismis vaatab ta ikka ettepoole.“

„Me oleme tänulikud tema töö eest kõrghariduse põllul nii Trans-Euroopa divisjonis kui ka kaugemal. Dr Baildam jätkab kolledži juhina veel kuus kuud, mis jätab nõukogule aega, et leida sellele kohale vääriline järglane,“ sõnas Kamal.

Kui Baildamilt küsiti, mis teda kõigi nende 47 tööaasta kestel käimas hoidis, vastas ta: „Ma olen õppinud iga päev midagi uut!“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat