Trans-Euroopa divisjon on avanud õppetoetuste taotlemise vooru

Avaldatud 19.3.2024, allikas TEDNews

Sõnum tulevastele üliõpilastele

Noortele ja noortele täiskasvanutele, kes kaaluvad õppimist Newboldi kolledžis alates septembrist 2024, on avatud võimalus õppetoetuseks. See võimalus on loodud selleks, et toetada seitsmenda päeva adventistide koguduse Trans-Euroopa divisjoni (TED) piirkonnas elavaid 18–30-aastaseid üliõpilasi, kes alustavad oma bakalaureuseõpinguid Newboldis.

Lapsevanemad, kogudusekaaslased, pastorid ja juhid, kutsume teid üles mõtlema kellelegi, keda te tunnete ja kes plaanib õppida või on väljendanud huvi õppida Newboldis, et järgida Jumala kutsumust. Võib-olla on teie sõna just see julgustus, mida nad vajavad, et registreeruda!

Olulised üksikasjad

Kes saavad toetust taotleda?

18–30aastased üliõpilased, kes elavad TEDi piirkonnas, õpivad esimest korda Newboldi kolledžis ja kandideerivad täiskoormusega bakalaureuseõppesse.

Tähtaeg: kolmapäev, 3. aprill 2024.

Stipendiumi ulatus

Valitud riikide (Albaania, Bosnia ja Hertsegoviina, Eesti, Horvaatia, Kreeka, Ungari, Läti, Leedu, Makedoonia, Montenegro, Poola, Serbia, Küpros ja Sloveenia) üliõpilaste puhul kaetakse 100 % õppemaksust. Lisaks kaetakse 50% majutus- ja toitlustuskuludest (majutus eraldi toas, ühine vannituba ja 12 söögikorda nädalas ühe semestri jooksul). See toetus kehtib esimese õppeaasta kohta.

Taotluse tulemustest teavitatakse juunis. Täida TEDi õppetoetuse taotlusvorm siin.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat