Austraalia lasteprogramm “Kuninga lapsed” kogub rahvusvahelist populaarsust

Avaldatud 8.9.2021, allikas Adventist Review

Austraalia adventmeedia lastele suunatud teleprogramm „Kuninga lapsed“ (King’s Kids), millele pandi alus 2020. aasta eriolukorra ajal, on nüüdseks levinud juba 70 riiki. See väga populaarseks saanud lastesaade on täitnud senise lünga kristliku sisuga lastele suunatud telesaadete vallas.

Hope Channel’i Vaikse ookeani lõunapiirkonna direktor Wayne Boehm ütles, et programmi eesmärk oli anda perekondadele abivahend, mida riikliku eriolukorra ajal lastega kodus olles kasutada, kuid nüüd on seda ka eriolukorra järel jätkatud.

„Me saame pidevalt päringuid erinevatest riikidest, kus soovitakse programmi tõlkida ja näidata,“ sõnas Boehm. „Kõige viimane sellesisuline soov tuli Kariibidelt, kus seda soovitakse kasutada koolivaheaja piibliprogrammi raames.“

„Kuninga lapsi“ kasutatakse ka adventkoguduse koolides ja kohalike koguduste lastetundides.

Programm valmib Adventist Media, Vaikse ookeani lõunadivisjoni (SPD) ja Abide Ministres’i koostöös ning see on kokku pandud kooskõlas Gracelink’i hingamispäevakooli õppetundidega. Programmis kasutatakse nukke, õhupalliloomi, laulmist, meisterdamist, lugude jutustamist ja tervise- ning looduseelemente.

„On tore, et meie vaatajaskonda ei kuulu üksnes adventistid, vaid et „Kuninga lapsed“ on jõudnud ka laiema vaatajaskonnani,“ ütles Boehm.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat