Puerto Rico rajaleidjad osalesid virtuaalses laagris

Avaldatud 12.5.2021, allikas Adventist News Network

Aprillis peeti Puerto Rico rajaleidjate seiklejate klassi virtuaalne laager, kus osales sadu lapsi. Laager vältas ühe nädalavahetuse ning sellel osales üle 550 lapse vanuses 4–9 aastat – koos õpiti Piiblit, osaleti vaimulikes, füüsilistes ja misjoniõpitubades, tehti rajaleidjate märke ja muudki. Paljudes peredes püstitati telk tuppa.

„Praeguses pandeemia olukorras, kus oleme surutud oma rutiini, on oluline noorele põlvkonnale rääkida, et igaühel neist on missioon jagada end ümbritsevatele evangeeliumi,“ ütles Puerto Rico koguduse noortejuht David Sebastian. „Me tahtsime, et nad ei jääks kalendris olnud üritusest ilma, see laager oli ette planeeritud juba mitu aastat tagasi ja võimalus osaleda virtuaalses laagris oli praegu see, mida saime pakkuda.“

See oli esimene kord, kui Puerto Ricos korraldati virtuaalne laager. Eelmine üleriigiline seiklejate klubi camporee peeti 2021. aastal.

Seekordse camporee teema oli Ristija Johannes, laagri ajal õpiti, et igal lapsel, kes maailma sünnib, on missioon ja et Jumal annab igaühele vahendid, et seda missiooni täita, nagu Ta tegi Ristija Johannese puhul.

„Meie missioon on sama nagu Ristija Johannesel, kes valmistas teed Jeesuse tulekuks – nii et me oleksime valmis Jeesuse teiseks tulekuks ja saaksime osaleda suurejoonelisel taevasel camporee’l,“ ütles Sebastian Zoomi vahendusel laste poole pöördudes.

„Lapsed olid väga põnevil ja rõõmsad selle just neile mõeldud ürituse üle,“ sõnas Sebastian. „Vanemad saatsid oma laste tegevustest pilte ja lapsed isegi riietusid nagu Ristija Johannes. Ma nägin ka selliseid videoid, kus lapsed mängisid oma väiksemate õdede-vendade või koduloomade ristimist, nii et nad elasid sellesse teemasse tõeliselt sisse.“

Laagrit kanti üle uniooni kontorist, osa lõike olid ette salvestatud, osa kanti üle otse. Nädalavahetuse jooksul õpetati 19 märgi sisu. Oma koht oli ka piibliviktoriinil, koos palvetamisel, klubijuhtide tunnustamisel, joonistamisel ja käsitööl.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat