Adventkoguduse kirjastuse raamat pälvis prestiižse raamatuauhinna

Avaldatud 9.4.2021, allikas Adventist News Network

Adventkoguduse trükikojas Stanborough Press ilmunud raamat „Cooking With Kids“ (Kokkamine lastega), mille autor on Kirly-Sue (Susanne Kirlew), sai kristlike raamatute prestiižse auhinna Wise Women Award. Stanborough’ raamat sai auhinna paljude teiste nominentide seas.

Wise Women Award on Ühendkuningriigis pikaajalise traditsiooniga auhind, millega tunnustatakse kristlike naiste konfessioonideülest ühiskondlikku ja koguduslikku panust Ühendkuningriigis, Euroopas ja USAs.

Kirly-Sue sõnas: „Ma tänan selle auhinna eest Jumalat. See teeb suurt heameelt ja ühtlasi alandlikuks. Raamatu kirjutamine ei ole kerge ülesanne ja müügiedu saavutamine on veel keerulisem, kuid Jumal on olnud minu ja Stanborough Pressiga igal sammul sellest teekonnast.“

Auhinna pälvinud raamat on taimetoiduretseptidega kokaraamat lastele ja nende vanematele. Raamatus on pudru-, koogi-, supiretsepte; juhiseid nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Kokku on kaante vahele saanud pea 80 retsepti koos imeliste piltidega – raamat annab sissevaate Kirly-Sue TV-saadete köögipoolele ning tutvustab tema lähenemist taimetoitlusele.

Susanne Kirlew sotsiaalmeedias

Koduleht: http://kirlysueskitchen.co.uk

Facebookis: https://m.facebook.com/Kirly.Sues.Kitchen/?locale2=en_GB

Twitteris: https://twitter.com/KirlySueKitchen

Youtube'is: https://m.youtube.com/c/KirlySuesKitchen

Kes oleks osanud arvata, et taimetoitude valmistamine pakub nii palju rõõmu! Raamatut saab osta LifeSource’i raamatupoest: 

 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat