Seitsmenda päeva adventistide kogudus soovib, et sa oleksid veebimisjonär

Avaldatud 3.6.2020, allikas Adventist News Network

Üleilmne seitsmenda päeva adventistide kogudus on valmis avama oma ajaloo suurima digitaalse evangelismi sarja. Iga adventisti kutsutakse üles olema veebimisjonär – kogudusejuhid loodavad värvata viie päevaga 5000 veebimisjonäri.

„Mõnikord on nii, et kõigil on keeruline tavalisel jumalateenistusel osaleda,“ ütles peakonverentsi kommunikatsioonijuht Williams Costa jr. „Aga kui küsimus on veebimisjonis, siis võib kõigi liikmete kaasatus tõelisuseks saada. Ja igaüks saab olla veebimisjonär!“

Adventist World Radio (AWR) sari „Piibli prohvetikuulutuste avamine“ on aadressil awr.org/bible avatud alates 31. maist. Sarjas esitleb AWRi asepresident Cami Oetman 14 järjestikusel õhtul Piibli sõnumeid.

Kõige olulisem faktor sarja juures on adventistide arv, kes sarja levikule kaasa aitavad. On selge, et kõigi liikmete kaasatus on digitaalmisjoni aspektist vaadatuna veelgi olulisem.

Veebimisjonärid saavad iga päev e-kirja ülesandega, kuhu on kaasatud Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, WhatsApp, Messenger, Quora, Wikipedia ja paljud teised platvormid. Veebimisjonärid kasutavad oma pereliikmete, sõprade, kolleegide ja teiste inspireerimiseks oma isiklikke kontosid.

Et veebimisjonäriks registreeruda, külasta lehte connect.adventist.org/digital.

Ka iga eestikeelne inimene saab olla veebimisjonär oma kogukonnas. Mais avati uus veebikursus „Usk ja elu“, kirjaliku piiblikursuse kursused ootavad uusi tutvujaid ning lehel kogudus.net on rikkalik varamu jumalateenistusi ning jutluseid, samuti on avatud uus lastelehekülg.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat