Laste laulupäev Põltsamaal

Avaldatud 11.6.2007, allikas Meie Aeg

3. juunil toimus Põltsamaal kuues Laste Laulupäev. Hommikul kogunesid väikesed ja suured laulupäevalised Põltsamaa adventkirikusse, kus enne esinemist laule ja pillilugusid üle korrati. Marjam Kalmus ja Helerin Lehtla tegid oma parima, et kontsert hästi korda läheks. Pärast seda oli lõunasöök, mille olid valmis teinud Mare Maurer ja Maarja Montvila. Suur aitäh neile! Toit oli väga maitsev, saime kirikuaias puhata ja sõpradega juttu rääkida. Ilm oli päikseline ja kõigi laste ning ka suurte tuju hea.

Kontsert ise toimus Põltsamaa Kultuurikeskuses. Kuulama oli tulnud üsna palju inimesi.

Kontserdi avas Põltsamaa pastor. Alguses esinesid kõige väiksemad nelja lauluga. Peale neid laulsid suuremad. Koorilaulude vahel loeti piiblisalme ja esinesid solistid.

Kontserdi sõnalise osa oli ette valmistanud Ergo Naab, kes tõi kaasa oma väikese paadi ja rääkis loo, kuidas ta sõpradega purjetades ohtu sattus ja kuidas Taevaisa tema eest hoolitses ja abi saatis. Lõpuks küsis ta kõikide laste ja suurte käest: “Kas Jeesus on sinu paadis?“ Seda saame endilt iga päev küsida.

Nii tore oli näha Põltsamaal koos palju andekaid lauljaid ja pillimängijaid, kes oma andeid Taevaisa teenimiseks kasutavad.

Peale kontserti said lauljad ja kõik abilised, tänu kellele selline tore üritus toimus, mälestuseks Laste Laulupäeva logoga lillekese tänusõnadega. Ja kui kontserdimajas kõik läbi sai, saime veelkord minna kiriku aeda, et süüa stritslit ja olla koos.

Arvan, et laulupäev meeldis nii osalejatele, korraldajatele kui ka kuulajatele. Suur aitäh kõigile, kes seda läbi viia aitasid ja loodame, et selline tore üritus toimub ka järgmisel aastal!

Ly ja Annely Kaasik
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat