Peakoosolek 2007: NAISTETEENISTUSE ARUANNE

Avaldatud 7.6.2007, autor Anne Vahtramäe

Naisteteenistus toimib vastavalt koguduse võimalustele ja vajadustele 11. koguduses. Selle kohta laekuvad ka regulaarselt aruanded.

Naisteteenistus ei toimi Raplas, Türil, Paides, Kuressaares. Infonappus toimuvast on Narva, Jõhvi ja Rakvere koguduste kohta.

Naisteteenistuse juhtidel ja teistel asjast huvitatutel on olnud mitme aasta vältel võimalus osaleda peakonverentsi naisteteenistuse materjalidel tugineval juhtimisalasel koolitusel. Aruandlusperioodi jooksul toimus 6 koolitust ja läbiti 10 ettevalmistatud teemat. 2007 aasta märtsis jõudis selle kursuse esimese taseme lõpetamiseni 8 inimest:
Põltsamaalt: M.Maurer
Tartust: A. Ambos
D.Laumets
E.Tuvi
K.Tuvi
A.Vahtramäe
Võrust: H.Uuk
A.Valb

Kogudustes on juurde tekkinud erinevaid väikesi gruppe, korraldatud jumalateenistusi ja koguduse ühiseid söögiaegu. Aruandluse kohaselt on naisteteenistuse töö tulemusena ristitud kaks inimest. Samuti osalevad naised aktiivselt koguduste erinevates tegevustes ja võibolla seepärast ongi raske välja tuua eraldi naisteteenistuse raames tehtut.

Regulaarselt on tõlgitud ja kõikidele kogudustele kättesaadavaks tehtud erinevate naisteteenistuse raames toimuvate tähtpäevade tähistamiseks mõeldud materjalid. Need on:
• materjalid ülemaailmseks naiste palvepäevaks
• naisteteenistuse teadvustamise päeva materjalid
• vägivalla ennetamise päeva materjalid

Mitmetest kogudustest on tulnud tagasiside nende kasutamise kohta. Materjalide tõlkimine ja toimetamine on siiani toimunud vabatahtliku tegevusena.

AKEL naisteteenistuse juht
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat