Naisteteenistus evangeliseerib vanglas

Avaldatud 8.1.2007

Sajad naisvangid Naiste Rehabilitatsiooni Keskusest Panama linnas on kuulnud evangeeliumikuulutust ning 30 on ristitud Piiblikursuste tulemusena, mis on kõik vabatahtlike poolt läbi viidud.

Rosita Tamburelli, kohaliku adventkoguduse liige, alustas tööd vanglates 1997. aastal ning sellest ajast alates on pidanud 2 korda nädalas Piiblitunde ning juhtinud ka evangeelset kampaaniat, mis viiakse läbi iga aasta keskel. Koguduse liikmed on samuti viinud läbi seminare üldise eetika, füüsilise ja psüühilise tervise kohta ning varustanud vange toidu, riiete ja meditsiinitarvetega.

Tamburelli aitab vange koos vabatahtlike Addis Santiago ja Ana Saeziga praktiliste vajaduste täitmisel nagu näiteks poes käimine, seaduslik abi, pangaoperatsioonide läbiviimine jne.

Vanglatöö aga ei lõppe sugugi sellega, kui naised vanglast vabanevad. „On oluline, et kontakt meie ja vabanenud endiste vangide vahel püsiks,” ütleb Rosalinda De Gracia, Naiste Osakonna juhataja Ida-Panama Liidust. „Naistele antakse telefoninumbrid ning meie vabatahtlikud saavad tihti üllatavaid tänukõnesid, kus tänatakse Jumalat selle töö eest ja selle eest, et Ta lõpuks neid kätte sai”.

Adventist Review
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat