Meie Aja 2007. aasta teemaks on „Lapsed – Jumala kingitus”

Avaldatud 18.12.2006, allikas Meie Aeg

Käesoleva aasta viimasel Adventistide Koguduste Eesti Liidu juhatuse koosolekul kinnitati ajakirja Meie Aeg 2007. aasta teemaks „Lapsed – Jumala kingitus”.

„See teema hakkab iseloomustama järgmise aasta iga Meie Aja numbrit,” ütles Meie Aja toimetaja Lauri Beekmann. „Lisaks sellele organiseerib ajakirja toimetus koostöös liidu kommunikatsiooniosakonnaga igal kuul ka praktilise võimaluse heategevuse kaudu Eestimaa lapsi aidata.”

Iga number hakkab lugejatele tutvustama ühte Eestimaa lasteasutust või suurelapselist perekonda. Tutvustatakse asutuste olukorda ja vajadusi ning käivitatakse vastava organisatsiooni heaks ka üks heategevuskampaania. „Uurime järele, mida konkreetses kohas vajatakse ja püüame panna praktilises mõttes oma õla alla,” selgitas Beekmann. „Jõulud saavad läbi ja sageli jääb siis mulje, et laste- ja turvakodud justkui ununevad. Püüame neile mõelda aasta läbi ja rõõmustada lapsi igal kuul. Tõeline heategevus ei saa olla hooajaline.”

AKEL-i kommunikatsiooniosakonna keskseks teemaks tulevikus saab olema koguduse ja ühiskonna suhte arendamine. Ajakirja aasta teema on üheks sammuks selle laiendamisel. „Eesmärgiks on tutvustada koguduse inimestele meie ühiskonnas üleval olevaid probleeme ja mõelda üheskoos, mida me saaksime selle lahendamiseks omalt poolt ära teha,” lisas Beekmann.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat