Misjoniraamat 2020: Mark Finley "Kindlustundega tulevikku"

Avaldatud 20.4.2020

2020. aasta misjoniraamat on evangelist Mark Finley sulest ning kannab pealkirja „Kindlustundega tulevikku“. Autor keskendub Piiblile ja prohvetikuulutustele ning vaatab tulevikku – nii lõpuaja märkide kui ka tulevikku pärast lõppu.

Misjoniraamatu tõlkija Ellen Suits sõnas, et raamatu kandev sõnum on, et kui see maailm lõpeb, siis ei ole veel kõik. „Sellepärast ongi pealkirjas sõna „tulevik“, et pärast lõppu on veel ka tulevik.“ Raamat tutvustab lugejale Taanieli ja Ilmutusraamatu prohvetikuulutusi. „Mulle meeldib see raamat, kuna on hästi konkreetne. Ta ei räägi lootusest ümmarguselt, vaid sellest, millel meie lootus põhineb, ning millest võime järeldada, et Jeesus meid armastab,“ ütles Ellen.

Raamatu toimetas Edna Tuvi, kes lisas, et misjoniraamat on lihtsas keeles ja kergesti loetav. „See on kasulik lugemine ka kristlastele, kuna innustab uuesti pühenduma. Raamatu mõte on julgustada ja tasakaalu pakkuda.“

Raamatu on kujundanud Kaile Tuvi. Misjoniraamatus on 150 lehekülge ning e-kujul saab seda osta e-poest. Paberraamatud jõuavad kogudustesse 23. mail.

Raamatututvustuse tekst

Meid ümbritseb maailma kurjuse sünge statistika.

Kas sa tead kedagi, kes kardab tulevikku? Kas on keegi, kes ei tea, kuhu poole pöörata? Kas on keegi, kes vajab veidi lootust? Iga selle raamatu peatükk on tulvil julgustavat sõnumit.

Avasta Jumal, kes armastab sind rohkem, kui sa eales mõista suudad; sel Jumalal on sinu elu jaoks uskumatu plaan.

Loe Jumala päästeplaanist selle isemeelse planeedi jaoks ning mõista täielikumalt sündmusi, mis on juba meie maailmas toimumas.

Mis kõige parem, saa Jumala Sõnast jumalik pilguheit, kuidas see maailm lõpeb.

Haiguse, kurbuse, pisarate ja surma lõpp tuleb varsti! 

Jeesus tõotab meile terve uue maailma. Peagi tuleb Ta, et viia meid koju, ning sellest see raamat kirjutabki. Nii et jaga seda raamatut ning paku oma sõpradele ja lähedastele lootust!

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat