Noortelaager 23.–28. juulil Rõõmusaare laagrikeskuses

Avaldatud 5.6.2024

Seekordses noortelaagris otsime selget sihti!

Mis on tõde ja kuidas ma seda tean? Kuidas ma oskaks päriselt vahet teha, mis on õige või vale, hea või halb? Kes on Jumal ja milline Ta on? Kes olen mina? Milline on minu koht siin maailmas? 

Hea noor, kutsume sind osalema 23.-28. juulil toimuvasse noortelaagrisse „Selge siht“!

Ees on ootamas uued ja vanad sõbrad, suvine loodus, aktiivsed tegevused mõttele ja kehale, maitsev toit, muusika, rohke naer ja palju muud! Laagri kõnelejaks on Julian Kastrati, kellega koos nädala jooksul avastame piiblilugude abil teekonda, mis viib meid selge sihini.

Julian Kastrati on karismaatiline ja ülimalt seltskondlik pastor, kes on pärit Albaaniast ja tegutseb pastorina Põhja-Inglismaal. Juliani südamel on aidata noortel leida selget sihti.

Laager toimub Rõõmusaare laagrikeskuses Pärnumaal ning on peamiselt mõeldud noortele alates 15. eluaastast. Nooremate noorte osaluse soovi puhul võtta ühendust Ivoga (kontaktid all). 

Kogu laagris osalemise tasu on kuni 23. juunini registreerudes 75€. Peale seda on hind 100€. Registreerides ühest leibkonnast mitu noort, on hind soodsam. Täpsemate hindadega saab tutvuda registreerimisankeedis.

Osalustasu katab laagris osalemise, kõik toidukorrad, laagri kavas olevad tegevused ning ööbimise kämpingumajas või peamaja toas (kui kämpingud ja peamaja toad saavad täis, siis on ööbimine telgis). Kämpingu ja peamaja tubade broneerimisel on 23. juunini eelis neil, kes osalevad terve laagri aja.

PS! Kui laagris osalemist takistab rahaline küsimus, siis võta kindlasti ühendust ning leiame koos lahenduse! 

Registreerimine kinnitatakse peale osavõtutasu laekumist. Registreerimise tühistamisel kuni 19.07 tagastame osavõtutasu täielikult ja alates 20.07 osavõtutasu ei tagastata.

Küsimuste ja lisainfo korral võta ühendust ivo.kask@advent.ee või 554 5427 (Ivo Käsk).

Laagri esialgse kavaga saad tutvuda siin.

 

 

Jaga Facebookis