Pildi lugu: India

Avaldatud 21.4.2017, allikas Adventist Mission

Globaalmisjoni tööline D. K. Lal teenib Indias. Seitse aastat tagasi tahtis ta jagada oma usku kohalike külaelanikega, kuid ta ei osanud neile kuidagi läheneda. Ta mõtles endamisi: miks ma lihtsalt ei külasta inimesi, et neile rääkida Jumala Sõna?

Ta alustas klubi, mis oli mõeldud lastele. Jutud liikusid ja peagi oli 40 last, kes soovisid osaleda. D. K. kogus väikese osavõtutasu, et osta võrkpall ja võrk. Ta hakkas õpetama lapsi võrkpalli mängima ja vaikselt lisas juurde teisi mänge ja tegevusi. Varsti hakkasid inimesed ka naaberküladest osalema.

Järgmisena läks ta laste vanematele külla. Nad ütlesid talle: "Sa teed väga head tööd meie lastega". Ta pakkus neile voldikud, mis rääkisid, kui palju Jeesus armastab neid. Inimesed võtsid voldikud vastu ja D. K. vastas hea meelega nende küsimustele. Mitte kaua aega pärast seda ehitasid nad väikese külakiriku, et nad saaksid korraldada jumalateenistusi.

Täna teenib selles külas rohkem kui 66 uskliku Jumalat ja D. K. korraldab endiselt mänge. Tema teenimistöö on tohutult kasvanud ning rohkem kui 150 noort on kaasatud! Palun palvetage jätkuvalt D. K. ja tema teenimistöö pärast, et Jumal õnnistaks teda ja sinna tulevaid noori.


Pildi lugu on Adventmisjoni rubriik, mis räägib iga kuu ühe pildi loo.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat