Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu 39. peakoosoleku moto on "Tõuse ja rutta – Jeesus tuleb!"

Avaldatud 28.3.2016

Tänavu suvel möödub kolm aastat Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu eelmisest peakoosolekust, mis toimus 2013. aasta augustis. Seekordne, järjekorras 39. peakoosolek on 10.–12. juunil Tartus ning selle mototeema on „Tõuse ja rutta – Jeesus tuleb!”.

Peakoosoleku töökoosolekud toimuvad reedel, 10. juunil ja pühapäeval, 12. juunil. Hingamispäeval, 11. juunil on kõik Eesti adventkoguduste liikmed ja sõbrad kutsutud pidulikule hingamispäevale Vanemuise kontserdimajas. Lisaks hommikusele jumalateenistusele saab nautida õhtust kontserti, kus esitatakse Eesti adventkogudusega seotud loojate loomingut läbi aegade. Päeva ajal on avatud õpitoad ja kogudusetöö väljapanekud.

Liidu esimees Ivo Käsk tegi üleskutse, et iga kogudus võiks korraldada Tartusse sõiduks ühise sõitmisvõimaluse, nii et üle-eestilise koguduse ühisest pidupäevast saaks osa võimalikult palju koguduseliikmeid ja koguduse sõpru.

Reede ja pühapäeva koosolekutele peab iga kogudus saatma oma saadiku, vastavalt Eesti liidu põhikirjale valib kogudus iga 50 koguduseliikme kohta ühe lisasaadiku. Kohaliku koguduse saadik peab olema selle kohaliku koguduse liige.

Kõik liidu tööloaga pastorid ja misjonitöölised ning Eesti liidu, Balti uniooni ja peakonverentsi Trans-Euroopa divisjoni nõukogu liikmed on peakoosoleku saadikud. Emeriitpastoritele on tööluba välja antud Balti uniooni poolt ning seetõttu ei ole nemad peakoosoleku saadikud oma tööloa poolest, ent nad on oodatud osalema külalistena.  

Eesti liidu peakoosolek toimub iga kolme aasta tagant. Peakoosolekul valitakse liidu ametnikud ning seatakse uusi sihte tööks. 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat