Aastakoosolekule kogunenud kogudusejuhid kinnitavad koguduse strateegilise plaani järgmiseks viieks aastaks

Avaldatud 10.10.2015, allikas Adventist News Network

Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse juhid üle maailma valmistuvad aru pidama eelarvete ja eraldiste üle ning mõtlema viisidele, kuidas kogudus peaks edasi minema – neil päevil koguneb koguduse täitevkomitee oma iga-aastasele istungile. Täitevkomitee istung on koguduse teiseks kõrgeim valitsemisorgan.

2015. aasta istung kestab 7.–13. oktoobrini koguduse peakorteris Silver Springis USAs. tegu on täitevkomitee esimese kokkusaamisega pärast peakonverentsi juulis toimunud töökoosolekut, mis on koguduse kõrgeim valitsemisorgan ja mida peetakse iga viie aasta tagant.

Täitevkomiteesse kuuluvad peakonverentsi ametnikud, osakonnajuhid, maailma 13 divisjoni ja nende juurde kuuluvate misjonipõldude ametnikud, unioonide juhid ja peakonverentsi institutsioonide juhid, koguduseliikmeid igast divisjonist, üks pastor (pluss lisapastor) igast divisjonist, üks õpetaja või evangelist iga 500 000 koguduseliikme kohta ja 30 lisaliiget.

Aastakoosolek algas LEAD (Leadership Education And Development) konverentsiga, mis keskendus kultuuridevahelisele teenimisele. Aastakoosoleku ametlikud koosolekud algavad pühapäeval, 11. oktoobril.

Ajal, mil paljud suvel ametisse valitud juhid alles orienteeruvad oma ametis, pakub aastakoosolek kogudusejuhtidele võimaluse kinnitada koguduse strateegilist plaani „Reach the World”. Viieaastase plaani keskmes on ideid, kuidas kogudus plaanib üleilmsetele uurimustele toetudes evangeeliumi kuulutada.

Täitevkomitee liikmed valivad inimesed ametikohtadesse, mis jäid juulis toimunud töökoosolekul täitmata.

Hingamispäeva jumalateenistusel kõneles peakonverentsi esimees Ted N. C. Wilson. Tema kõnet (inglise keeles) saab lugda siit

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat