Lahkuvad adventistid avaldasid muljet San Antonio lennujaama töötajatele

Avaldatud 19.7.2015, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventistid annetasid tänavu aprillis San Antonio linnale 20 miljonit USA dollarit tervishoiuks, mis avaldas muljet San Antonio linnapeale.

65 000 adventisti, kes osalesid peakonverentsi töökoosolekul, kulutasid linna ettevõtetes enam kui 40 miljonit USA dollarit.

Nüüd üllatasid adventistid San Antonio lennujaama töötajaid; lennujaamas olid pühapäeval, 12. juulil rekordilised järjekorrad.

Peakonverentsi kommunikatsiooniosakonna ametnik Brent Haringe sõnas, et pühapäeval kutsus teda enda juurde üks lennujaama töötaja.

„Vabandust, härra, kas te olete osa sellest suurest grupist?” küsis lennujaama töötaja.

Kui Hardinge vastas jaatavalt, jätkas töötaja: „Ma sooviksin sulle midagi öelda. Ma olen selles lennujaamas töötanud 16 aastat ja olen näinud palju suuri gruppe siit läbi minemas. Meil on käinud arstide gruppe, juristide gruppe, igasuguseid suuri inimgruppe. Aga ma ei ole enne näinud nii rahulikku ja positiivselt meelestatud gruppi. Oma raadiost kuulen, et ka teised töötajad on rahulikud, et nad ei ole pinges. Järjekorrad on väga pikad, aga keegi ei kaeba. Palun ütle see edasi oma inimestele,” ütles ta. „Ma tahan, et te teaksite, kui väga me koostööd teiega hindame.”

Hardinge ütles, et need sõnad liigutasid teda.

„Aitäh, kaasadventistid, et aitasite parandada oma koguduse mainet San Antonios,” kirjutas Hardinge oma Facebooki seinal. „Ja aitäh, San Antonio, et kandsid väga lahkelt hoolt 65 000 adventisti eest.”

San Antonio lennujaamas on 25 väravat, sel päeval paluti reisijail kohal olla vähemalt kaks tundi enne oma lendu.

Kõigile reisijaile anti lennujaamas edasi palve, et kõik Piiblid ja usulised materjalid oleksid käsipagasis.

Adventistid elavdasid San Antonio linnapilti tänavu aprillis, kui 1700 vabatahtlikku pakkusid meditsiinilist ravi pea 6200 inimesele Alamodome'i hallis – samas kohas toimusid ka töökoosoleku koosolekud ja jumalateenistused. Linnapea Ivy R. Taylor väljendas selle tervisealgatuse eest tänu töökoosoleku viimasel päeval, 11. juulil.

Linn rullis adventistide ees lahti punase vaiba: lennujaamas abistas töötajaid 200 vabatahtlikku „saadikut”, hotellist Alamodome'ile oli ehitatud eriline jalakäijate teerada ning restoranid pakkusid taimetoidumenüüd.

Peakonverentsi töökoosolek oli San Antonio ajaloo suurim ja pikim konverents ja pälvis seetõttu ka kohalikus meedias suurt vastukaja.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat