Kolumbia adventistid kutsusid hingamispäevale mõtlema paraadiga

Avaldatud 5.7.2014, allikas Adventist Review

Kolumbialased mõtlesid välja uuendusliku viisi hingamispäeva jagamiseks: nad viisid läbi paraadi seitsme alusega, millest igaüks esindas üht loomispäeva.

Venetsuela piiriäärses linnas Cucutas Kolumbias pani adventkogudus kokku loomisteemalise näituse, mis oli avalöögiks evangeelsele seminarile.

Seitse loomisteemalist alust, mis olid ehitatud veoautodele, veeresid Cucuta tänavatel hingamispäeval, 7. juunil kahetunnise ürituse ajal. Paljud osalejad, nii näitusel kui sellega kaasa sõitvatel mootorratastel, kandsid T-särke kirjaga „Hingamispäev on minu päev”. Vabatahtlikud jagasid sadu lendlehti.

„Liiklus kohanes meie karavani tempo järgi ja me nägime inimeste imestunud näoilmeid,” ütles koguduseliige Eliana Pedrozo. „Nad esitasid meile küsimusi.” Inimesi kutsuti järgmisel päeval algavale seminarile ja loomisteemalisele näitusele.

Lisaks veoautodele ja mootorratastele sõitis kaasa 30 jalgratast, mis olid dekoreeritud loomiseteemaliste sõnumitega.

Kogudusejuhid ütlesid, et see üritus andis koguduseliikmetele võimaluse jagada oma kogukonnas oma usku.

„Kõik, kes tänavail kõndisid, olid kutsutud näitusele,” ütles Kirde-Kolumbia liidu kommunikatsioonijuht Raul Torra. „Paljud olid üllatunud, kuuldes, et loomisloo keskmes on hingamispäev kui lootuse päev.”

 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat