Newboldi kolledžile valiti uus rektor

Avaldatud 15.5.2014, allikas Trans-Euroopa Divisjon

Newboldi kolledži esinduskogu Board of Governors nimetas 11. mail oma kevadkoosolekul kolledži uueks rektoriks dr John Baildami, kelle ametiaeg algab 17. juunist käesoleval aastal.

Dr Baildam on kolledžis töötanud erinevates ülesannetes üle 30 aasta, ta on olnud ka keeleõppeosakonna School of English direktor ning vastuvõtuosakonna juht, alates 1997. aastast on ta kolledži juhtimismeeskona liige ning akadeemiliste suhete direktor, tema viimane töö oli aserektori ametikoht. Baildam on sündinud Ühendkuningriigis, tema sa oli pastor Denys Baildam, kes töötas Inglismaa kogudustes 1940ndatest kuni 1990ndate aastateni, ta oli aastaid ka Briti uniooni pastorite assotsiatsiooni sekretär.

Oma pikaajalise kaasatuse ning liikmelisuse tõttu erinevates komiteedes ja ühingutes on dr Baildamil väga sügavad ja kõikehõlmavad teadmised Suurbritannia kõrgharidussüsteemist ning tal on väga la kontaktidevõrgustik.

Dr Baildam võtab üle praeguse rektori dr Philip Browni töö, kes pärast kolme aastat kolledži eesotsas soovib edasi liikuda.

Dr Brown on töötanud Newboldis laia rahvusvahelise kogemustepagasiga. Tema ametiaja jooksul on kolledžis viidud ellu märkimisväärseid muutusi, mis puudutavad strateegilist plaani, kommunikatsiooni, kampuse renoveerimistöid, tudengielu initsiatiive ja uusi akadeemilisi programme ning võimalusi, kaasa arvatud adventkolledžite piirideülene konsortsium ja Certificate in Health and Wellness kasutuselevõtmine.

Newbold väljendab sügavat tänulikkust dr Brownile tema silmatorkava panuse eest kolledži arengusse.

Dr Baildami peamine prioriteet on põlvkonnavahetuse mudeli elluviimise juhtimine. Mudeli kiitis heaks kolledži nõukogu tänavu veebruaris eesmärgiga arendada tugevamat ja püsivamat tudengkonda 2015. aasta septembriks. Nõukogu on kindel, et dr Baildamil on oskused ning kogemused, tagamaks, et kolledži sidusrühmad jätkaksid tööd selle eesmärgi saavutamiseks.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat