Koguduste liidu nõukogu koosolekult

Avaldatud 21.2.2014, allikas Meie Aeg

Kolmapäeval, 19. veebruaril peeti Tartus koguduste liidu igakuine koosolek. Liidu esimees David Nõmmik avas koosoleku palvusega, lugedes Pauluse kirjast efeslastele 4. peatükist, et Jumal on meid pannud ametisse, et „pühi inimesi valmistada abistamistööle Kristuse ihu ülesehitamiseks“. David kutsus üles mõtlema armastuse saladusele, millest Paulus samuti kirjutab, ning abistamistöö mõttele ja eesmärgile.

Koosoleku päevakorras oli finantsasjade ülevaade, mille andis laekur Jaanus-Janari Kogerman. Arvutuste kohaselt on 2014. aasta jaanuari kümnise laekumine võrreldes möödunud aastatega suurem. Möödunud koosolekul arutati Abja maja müümist. Nüüdseks on tehing sõlmitud ning Abjas asuv hoone ära müüdud. Seoses läheneva auditiga eesti liidus valiti auditikomiitee, kuhu määrati Marge Randlepp, Arved Lint ja Toomas Lukk.

1.–3. maini toimub Lätis Balti uniooni peakoosolek ning sinna on oodatud ka Eesti liidu saadikud, keda lisaks ameti poolest delegaatide hulka kuuluvatele peab olema 12.

Sügisel toimub Trans-Euroopa divisjoni naistetöö konverents, kuhu Eestist on oodatud 10 osalejat. Lisaks osalemisele on eestlastele pakutud ka kahe töötoa läbiviimist, mis Eesti naistetöö juhi Anne Vahtramäe poolt usaldatud Karin Lukule ning Madli Vahtramäele. Nõukogu otsustas töötubade läbiviijatele osalustasu ning sõidukulud hüvitada.

Liidu nõukogu järgmine koosolek – kevadkoosolek on 30. märtsil, mil sellest võtavad osa ka osakonnajuhid. 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat