Septembri Meie Ajas

Avaldatud 13.9.2013, allikas Meie Aeg

Septembri Meie Aeg on trükisoojana homme kohalikes kogudustes, aga ka advent.ee kaudu e-poes, kättesaadav. Sügisehõngulises ajakirjas vaatame palju olnule ja tulevale: keskmes on meie kogudus tervikuna. Augustis toimunud peakoosolekul valiti koguduste liidule uus juhtkond, vahetusid ka osakonnajuhid. Ajakirjas on intervjuu möödunud perioodil liitu juhtinud ja ka järgmiseks kolmeks aastaks valitud esimehe David Nõmmikuga, samuti uue peasekretäri, endise noortejuhi Ivo Käsuga. Seitsmenda päeva adventistide koguduste Eesti liidu osakondade tööst annavad ülevaate osakonnajuhid.

Suvele vaatame ajakirjas tagasi ka koguduste suviseid ettevõtmisi meenutades.

Emeriitpastor Heino Lukk võtab seekordses numbris arutluse alla raske kirjakoha Psalmide raamatust: „Õnnis on see, kes sulle tasub sedamööda, kuidas sa meile oled teinud. Õnnis on see, kes võtab su väikesed lapsed ja rabab nad vastu kaljut.“ Kuidas seda kristliku halastuse kontekstis mõista, saab lugeda Kirjakoha rubriigist.

Kasvamise rubriigi autor Laura Grönholm vahendab seekord Soome emeriitpastori Simo Vehkavuori mõtteid kasvamisest ja koguduse ülesehitamisest: „Kindlamalt kui miski muu võib kibestumine lämmatada kogu meie vaimuliku kasvu.”

Aino Ormus kutsub läbi erinevate Piibli kirjakohtade meeleparandusele – sajandeid ja aastatuhandeid vana kutse, mis on aktuaalne igal ajastul, ka 21. sajandil. „Kui me oleme Talle ukse avanud, tähendab see üksolemist Jeesuse Kristusega, kes meid üle kõige armastanud on. See tähendab, et Tema ohver sinu ja minu eest ei ole olnud asjatu.“

Raamaturubriigis kirjutab Rutti Jallai raamatust, mille kaudu ta tutvus Jeesusega: „Ajastute igatsusest“.

Ajakirjas on veel Kogemuste kotike, Mindy loo jätk, ristsõna, koomiks, uudiseid ja üleskutseid.

Meie Aeg maksab koguduse kirjanduslauas ja e-poes 1,50 eurot. Ajakirja saab tellida ka Eesti Posti kaudu. 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat