Fotouudis: Jõhvi adventkirikule pannakse sel nädalal aknaid

Avaldatud 15.10.2010, allikas Meie Aeg

Jõhvi adventkiriku ehitus on jõudnud nii kaugele, et sel nädalal on töömehed paigaldanud juba aknaid, ees ootab katusepleki panek.

Neljapäevase (14. oktoobri) seisuga olid kirikul ees enamus aknaid, ette panemata olid veel suured nurgaaknad. 

Püsti on kiriku 25-meetrine kirikutorn ning järgmiseks suuremaks tööks on katusepleki paigaldus. Rannila katuseplekk on olemas ning kirikuehitust juhtiva pastor Viktor Nõmmiku arvates võib katus olla lõplikult valmis järgmise kuu aja jooksul. 

Lõikustänupühal panid Eesti adventkogudused kokku korjanduse Jõhvi kiriku ehituse toetamiseks. Koguduste liidu üleskutsel püütakse veel selle aasta sees kokku panna 250 000 krooni. „Kutsume kogudusi ja koguduseliikmeid üles selle aasta viimase kolme kuu jooksul toetama Jõhvi adventkiriku rajamist kokku vähemalt 250 000 krooniga. Me teame, et see summa võib tunduda hirmutavalt suur, kuid ühiselt on meil võimalik see ka kokku panna,“ seisis ringkirjas.

Oma regulaarsed toetussummad võite edastada ümbrikus koguduse kassapidajale või pangaülekandega (otsekorraldusega) alljärgnevatele Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu (AKEL) pangaarvetele:
• SEB Pangas a/a 10220083847018
• Nordea Pangas a/a 17001830589
märkides selgituseks Jõhvi kiriku ehituseks.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat