Seekordne laste ja noorte laulupäev oli suvepealinnas

Avaldatud 10.6.2024

Pühapäeval, 9. juunil oli Pärnus 22. laste ja noorte laulupäev. Seekord kujunes laulupäeva keskseks teemaks kodu. Lauludes kordus nii maise kodu kui ka oodatava, taevase kodu motiiv ning lastele kõnelenud Madis Pärna rääkis kodust.

Madis näitas lastele erinevaid pilte kodudest, alates sipelgate ja kobraste kodust ning lõpetades Eesti vabariigi presidendi kantselei ja Suurbritannia kuningapaleega. Rõõmsad laululapsed oskasid kõigi kodud kenasti ära arvata ja kui Madis kutsus üles mõtlema sellele, mis teeb ühest kodust hea koha, siis oli lastel selle kohta palju mõtteid. Kõige lõpus rõhutas Madis seda, et meie kodus elaks koos meiega ka Jeesus.

Lisaks mudilaskoorile, keda juhatas Helin Kalmus, ja noortekoorile, keda juhatas Helerin Lehtla, said kohaletulnud nautida ka luuleettekannet, instrumentaalmuusikat ja soololaulu.

Laulupäeva korraldaja, liidu lastetöö juht Aiki Pärna oli pärast kontserti rõõmus ja tänulik, et lapsed laulupäevale tulid, et juhendajad rõõmuga oma osa andsid ja et ansambel ilusat muusikat tegi. Ansamblis olid Rein Kalmus, Martin Suits, Meelis Lehtla, helipuldis Sander Kalmus. Laulupäeva juhatas Eric Richard Kogerman.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat