Ülevaade 14.01.2024 toimunud liidu nõukogu koosolekust

Avaldatud 22.1.2024, autor Hele Kulp

Tartus sai 14. jaanuaril pärast aastakoosolekut taas kokku liidu nõukogu. Hea meel on teada anda, et uute kontoritöötajate otsingud on lõpule jõudnud ja nõukogu üksmeelse otsuse tulemusena saab liidu raamatupidajaks Janek Sommer. Juba detsembrikuus võttis nõukogu elektrooniliselt hääletades tööle Elina Kesselmani, kellest sai liidu juhtkonna assistent, Terve Elu Keskuse administraator ja liidu kirjanduslao juhataja. Oleme Jumalale uute töötajate eest tänulikud ja soovime neile rohkelt õnnistusi.

Pikemalt pööras nõukogu tähelepanu Rõõmusaare laagripaiga arendamise küsimusele. Konkreetne ettepanek Rõõmusaare komisjonilt oli soetada 9 kämpingumaja kokku 72 magamiskohaga ning luua laagripaiga fondi juurde vastav annetusprojekt. Majad on suviseks kasutamiseks ja nendesse veetakse elekter. Nõukogu toetas komisjoni ettepanekut ning kuulas lisaks informatsiooni selle kohta, mis on praegu laagripaigas teoksil ja mida sinna edasiseks kavandatakse. Juba praegu on peamajas neli magamistuba, aga suveks ollakse loodetavasti juba nii kaugel, et neid on kuus. Kaugemas plaanis saab majas olema kümme magamistuba. Ratastooliga ligipääsetavad saavad olema toad peamaja esimesel korrusel.

Rõõmusaare laagrikeskuse toetamiseks saab praegu annetada siin. 

Järgmine mahukam teema puudutas lastetöö materjale, kuna käesoleval aastal hakkavad peakonverentsi poolt ilmuma laste hingamispäevakooli õppetükid „Alive in Jesus“. See materjal on ühtekokku seitsmele vanusegrupile ja tuleb välja järk-järgult. Kavakohaselt saab kogu komplekt kokku 2030. aastal. Nõukogu otsustas avada fondi nende materjalide Eestis väljaandmiseks ja kanda sinna fondi mittesihtotstarbelisest kümnisefondist 200 000 eurot.

Nõukogu muutis ka töötajatele mõeldud töövahendite ostmise toetuse arvestamise korda, mis seoti töötajate palgamääraga. Varem oli see toetus numbriliselt määratletud, kuid aastate vältel sama püsinud number oli ajale jalgu jäänud. Mõningad töötajate töökorraldusega seotud küsimused said oma lahenduse ka koosolekute vahelisel ajal, kui nõukogu kogunes videosilla abil.

Liidu nõukogu järgmine korraline koosolek on 3. märtsil.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat