Ülevaade 29.10.2023 toimunud liidu nõukogu koosolekust

Avaldatud 9.11.2023, autor Hele Kulp

Nõukogu koosolekul liidu keskuses osalesid David Nõmmik (esimees), Aleksandr Tsugai (sekretär) ning nõukogu liikmetena Birgit Diedrichsen, Indrek Ploompuu, Kalvi Sommer, Hele Kulp ja Kaile Tuvi. Puudusid Jaanus-Janari Kogerman ja Meeri Pajula ning liidu nõukogust taandas ennast Andres Ploompuu.

Vaimulikuks mõtiskluseks oli David Nõmmik valinud Simsoni loo. See võimaldas kogu seltskonnal arutleda põhimõtete üle, mille järgi Jumal kedagi oma tööd tegema valib. Lõppkokkuvõttes tõdesime, et hea iseloom ei ole miski, mille üle me keegi kiidelda saaksime. Ka pädevused on Jumala and. Ometi on Jumal see, kes meid kutsub ja meid kasutada tahab.

Nõukogu võttis teadmiseks vahepealsel ajal sündinud AdCom’i (laiendatud juhatuse) otsused, millest kõige huvipakkuvam võiks olla otsus kirjastada lastele piibliteemalisi mänge.

Nõukogu arutlusteemad ja otsused:

Kalenderplaanid 2024. aastaks. Nõukogu töötas 2024. aasta kalenderplaanidega ja kinnitas sündmuste, annetuste, teemapäevade ja eestpalvekalendri. Siiski jäi üles veel mõningaid küsimärke, sh koguduste aastapäevade ja koolituste kuupäevade osas, nii et liidu nõukogu koosolekul jaanuaris lubati vajadusel kalenderplaanid veel lihvimiseks avada.

Osakonnajuhid. Otsustati, et 1. novembrist on hingamispäevakooli ja isikliku töö juht Hele Kulp ning koguduste rajamise koordinaator Aleksandr Tsugai.

Ehitusfond. Ehitusfondist eraldati Pärnu kogudusemaja akende vahetuseks kuni 4000 eurot. Täpne summa selgub kuludokumentide esitamisel.

Rõõmusaare laagripaik. Nõukogu otsustas kutsuda ellu Rõõmusaare laagripaiga arenduskomisjoni ja määrata selle liikmeteks Jaanus-Janari Kogermani, Taavi Käsu, Kaile Tuvi ja Ivo Käsu. Kinnitati töökord e juhis, mille järgi see komisjon tegutseb. Juba enne talve on Rõõmusaarel tarvis üht-teist hädapärast korda teha ja selleks andis nõukogu ka oma heakskiidu.

Töölubade uuendamine. Nõukogu uuendas liidu töötajate tööload. Töölubade süsteem meie koguduses on üle maailma ühesugune. Nõukogu liikmed võtsid aega, et seda süsteemi endale selgemaks teha.

Liidu nõukogu järgmine korraline koosolek on 14. jaanuaril.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat