USAs Chicagos korraldati nädalavahetus noortele täiskasvanutele

Avaldatud 19.9.2023, allikas Adventist Review

Septembri alguses korraldas Breath of Life Ministries koostöös seitsmenda päeva adventistide Chicago kogudusega noorte täiskasvanute kogunemise. Rohkem kui 150 noort täiskasvanut Põhja-Ameerikast kogunes eesmärgiga tugevdada oma suhet Jeesusega.

Kokkusaamise teema oli „Strengthening Your Core" (enda eesmärgi kinnitamine), sel teemal toimusid töötoad, kuulati muusikaesitusi ja Breath of Life'i kõneleja Debleaire Snelli Vaimuga täidetud sõnumeid. Pühapäeval tutvuti võrgustike ja sõpruskonnaga.

„Me oleme siin, et anda teile teada, et teid on nähtud, kuuldud ja armastatud," ütles Snell noortele. 

Noorte täiskasvanute kokkusaamise eesmärk oli taas kaasata neid, kes on pärast pandeemiat kogudusest eemale jäänud ja leidnud selle asemele internetist teisi usulisi väljundeid. Mõned neist leitud valedest iidolitest keskenduvad vaid välimusele. „Noored kipuvad väga palju välisele keskenduma," ütles sealse piirkonna noorte täiskasvanute tööharu juht James Doggette Jr. See ei ole üllatav, sest nad on peamine sihtmärk reklaamijatele, kes kulutavad miljardeid dollareid, veenmaks noori, et elu keerleb ümber välimuse, märkis ta. Tema sõnul töötati noorte kogunemine välja eesmärgiga „teha eesmärgipäraselt tööd sisemise inimese tugevdamiseks". 

Korraldajad pakkusid töötubasid sellistel teemadel nagu suhted, rahandus, palve ja emotsioonid. Küsitlusest saadud tagasiside näitas, et töötoad olid väga kasulikud. „Ma soovin, et meil oleks olnud rohkem aega töötubade jaoks, sest kui ma oleksin saanud, oleksin osalenud kõigis. Iga üksikut kõnelejat juhtis Jumal, et õpetada oma rahvast, ja see oli minu jaoks hämmastav kogemus," kirjutas üks osaleja.

Paneeldiskussioonis käsitleti kogudusevalu, teemat, mida määratletakse kui koguduse kontekstis kogetud emotsionaalset, vaimulikku ja füüsilist valu. Osalejad kasutasid võimalust, et esitada küsimusi, millele turvalises ruumis vastuseid saada. 

Edasi on plaanis detsembri keskel saada kokku uuel noorte täiskasvanute nädalavahetusel, et varustada noori eesmärkide seadmise ja täitmise vahenditega, millega astuda uude aastasse.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat