Nigeerias ristiti üle 10 000 inimese

Avaldatud 14.2.2023, allikas Adventist Review

Üks kogukonnajuhte Ikpe Asuquo Umoh oli üks rohkem kui 10 000 ristitust, kes osales Ida-Nigeeria liidu (ENUC) palvekonverentsil ja ristimisfestivalil. Enne 8.–21. jaanuaril toimunud seminari polnud keegi Ikot Idaha kogukonnas evangeeliumi kuulutanud.

Gabriel Udofa, Akwa Ibomi liidu evangelisatsioonijuht, ütles, et pealik Umoh oli adventistliku sõnumi vastuvõtmisest nii vaimustuses, et ta oli üks esimesi, kes põnevusega 22. jaanuari ristimist ootas.

Umoh ütles ka oma küla valitsevale nõukogule, et on suur eesõigus kuulda adventistide sõnumit oma eluajal. Ta kutsus oma külanõukogu üles annetama maatükki, et ehitada sinna kirikuhoone.

Samuel Iroulor, Port Harcourt'i piirkonna pastor ja keskuse juht, rääkis Hope Hojo kogemusest, ta oli üks paljudest, kes soovis ristitud saada. Hojo tuli pühapäeva hommikul kohale, öeldes, et ta ei ole kunagi koosolekutel käinud, kuid ta oli kuulnud kõiki seminare oma kodus, mis asub seminari toimumiskoha lähedal. „Ma olen veendunud, et see kogudus on õpetanud tõde ja ma tahan end ristida lasta," ütles Hojo.

Lääne- ja Kesk-Aafrika divisjoni (WAD) esimees Robert Osei-Bonsu ütles oma pöördumises: „Piiblis esitatakse usklike elu kui teekonda, mis viib taevasesse koju. Me oleme peaaegu kodus. Me ei ole veel seal, aga me oleme peaaegu kohal."

Osei-Bonsu ja veel 16 WADi kogudusejuhti jutlustasid erinevates keskustes ENUCi territooriumil.  Osei-Bonsu näitas statistikat, mille järgi juhtub enamik liiklusõnnetusi kodust 15 minuti kaugusel reisijate kodust. „Teekonnal taevasesse Kaananisse võivad Jumala lapsed kogeda takistusi. Me peame keskenduma Jeesusele, kes on garantii, et me saame oma reisi edukalt lõpetada ja jõuda Jumala kuulsasse kuningriiki."

22. jaanuaril toimunud palvekonverents ja ristimisfestival oli Nigeeria idaosas tegutseva misjoni sajanda aastapäeva tähistamise avaüritus.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat