Inglismaal ilmus uus kommunikatsiooni- ja meediajuhis

Avaldatud 26.1.2023, allikas TEDNews

Kõigile Lõuna-Inglismaa koguduste liidu (SEC) kommunikatsioonijuhtidele on nüüd saadaval praktiline ja kaunilt kujundatud kommunikatsiooni- ja meediajuhend. See abimaterjal hõlmab erinevaid teemasid alates sisu loomisest ja küberturvalisusest kuni kriisikommunikatsiooni ja kommunikatsiooniaudititeni. Materjal on valminud kolme divisjoni – Põhja-Ameerika divisjoni (NAD), Inter-Euroopa divisjoni (EUD) ja Trans-Euroopa divisjoni (TED) – kommunikatsioonitöötajate koostöös.

Selle juhendi tekkimise lugu on hea näide sellest, kuidas koostöö tugevdab kogudust. GAiN Europe 2022 ajal jagasid Emanuel Ban ja Marianne Penner (Põhja- ja Lõuna-Prantsusmaa koguduste liidu kommunikatsioonijuhid) kolleegidega juhendi prantsuskeelset versiooni. Penner ja Ban koostasid NADi kommunikatsioonijuhendist inspireerituna ajakohastatud versiooni, et toetada adventistlike kommunikatsioonitöötajate tööd oma piirkonnas. SECi kommunikatsioonijuht Sorin Petrof, inspireerituna Penneri ja Bani ettekandest GAiNil, tõlkis juhendi TEDi juhtkonna toel tagasi inglise keelde ning viis selle vastavusse enda liidu kontekstiga.

"Nii suurepärast kommunikatsiooni- ja meediajuhendit ei ole ammu ühelgi kiriku tasandil koostatud," rõõmustas David Neal, TEDi kommunikatsiooni- ja meediajuht. „Olen tänulik selle eeskuju eest, mis näitab, mis juhtub siis, kui me teeme ühise eesmärgi nimel koostööd, jagame ressursse, mis toetavad kohalike koguduste kommunikatsioonijuhte kogu TEDis."

Uut kommunikatsiooni- ja meediajuhendit tutvustati SECi korraldatud koolitusel 22. jaanuaril Stanborough Parki kirikus Inglismaal.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat