Novembri Meie Ajas

Avaldatud 3.11.2022

Novembri Meie Aja kaante vahel on nagu tavaliselt palvenädala loengud. Tänavu kannavad need koondpealkirja „Kasvatame jüngreid“ ning keskenduvad jüngriks olemise määratlemisele ja igapäevasele jüngerlusele. Loengute autorid on erinevad inimesed, kuid nagu igal aastal, on esimese hingamispäeva teksti kirjutanud ülemaailmse adventkoguduse peakonverentsi esimees ja viimase teksti autor on Ellen White. Iga päeva kohta palvenädala kestel on ajakirjas ka lastejutt ja vahvad üleskutsed ning ülesanded, mida koos lastega ette võtta. Palvenädala loenguid saab lugeda ja alla laadida ka koguduse kodulehelt materjalide kaustast.

Lisaks palvenädala tekstidele mahub novembri ajakirja ka teisi tekste. Noore koguduseliikmena jagab oma lugu Kristjan Rajandu Elva kogudusest: „Kõigepealt pöördus usku minu elukaaslane (nüüd bikaasa). Alguses valmistas see mulle pettumust, sest arvasin, et Piibli järgi elamine hakkab meie elu piirama ja et meil on ilma selleta ka väga hea elu.“

Misjoniloo Kompassi koguduse projektidest kirjutab Liisu Jallai: „Inimesed ei taha korraks kuulda fakte Jumalast ega kirjeldust sellest, milline Jumal on. Jagada tuleks seda, mida oleme näinud, õppinud, kuulnud ja katsunud.“

Allan Randlepp jätkab meie harimist tervise ja toitumise teemadel ning sel korral on vaatluse all nähtud nimega ketodieet – millega selle dieedi puhul arvestada tuleks, sellest juttu tulebki.

Jätkame Evi Lõhmuse lapsepõlvelugude järjelooga ning Kristi Taidla jagab ühe sõnumi lugu. Samuti jätkub Jaanus Riimets artiklisari Vana Testamendi sõnumitoojatest.

Ajakiri jõuab kogudustesse hingamispäeval, 5. novembril. Ajakirja kaanehind on 2,5 eurot ning seda saab osta ka e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat