Peakonverentsi 62. töökoosoleku kuupäevad on paigas

Avaldatud 7.9.2022, allikas Adventist Review

2015. aastal kogunes üle 65 000 seitsmenda päeva adventisti peakonverentsi (PK) 60. töökoosolekule San Antonios Texases USAs. See arv moodustas terava kontrasti 2022. aasta juunis Missouri osariigis St. Louisis toimunud 61. töökoosoleku tühjade toolide ja vaiksete saalidega.

Kahel korral edasi lükatud PK töökoosolek 2022. aastal oli vaid vari sellest, mis see oli varem. PK nõukogu kohtus 9. augustil 2022, et määrata kindlaks 2025. aastal Missouri osariigis St. Louisis toimuv 62. PK töökoosolek. Vastu võeti plaan, mille kohaselt töökoosolek jätkub 10-päevase üritusena.

Hääletatud ja vastu võetud ettepanek on järgmine. Võtta vastu järgmised plaanid 2025. aasta üldkonverentsi istungjärgu jaoks:

1. 2025. aasta PK töökoosoleku esialgsed kuupäevad on 3.–12. juulini 2025, see St. Louisis Missouris USAs.

2. 2025. aasta PK töökoosolek on kohapealne ürituse. Hübriidkoosoleku korraldamist kaalutakse ainult juhul, kui esinevad vastavad olud, näiteks ülemaailmne rahvatervise probleem, mis välistab kohapealse ürituse korraldamise.

3. 2025. aasta PK töökoosolekule kutsutakse piiratud arv erikülalisi.

4. Nii näitused/stendid kui ka lisakoosolekud võetakse uuesti kasutusele.

Hensley Moorooven, PK abisekretär, selgitas, et neli punkti, mis puudutavad 2025. aasta PK töökoosolekut, „põhinesid aruteludes kogutud teabel, mida toetasid 2022. aasta töökoosoleku delegaatidele korraldatud küsitlusest kogutud andmed“. „Me tahame, et meie delegaadid teaksid, et neid on kuulatud," lisas Moorooven.

Tagasipöördumine 10 päeva pikkuse töökoosoleku juurde võimaldab saadikutel kohaneda kohalike ajavööndite ja mõistlikuma ajakavaga. Need muudatused võimaldavad saadikutel keskenduda koosolekutele, nautides samal ajal ka töökoosoleku sotsiaalseid, vaimseid ja teenistusaspekte.

Töökoosoleku jätkamine endises vormis võimaldab tuua tagasi näitusesaal, et saadikud, nende perekonnad ja külastajad saaksid seda nautida. Messi külastajad saavad nautida oma lemmikteenistuste ja -organisatsioonide tundmaõppimist, avastades samal ajal uusi ressursse ja teavet kogu maailmast.

Moorooven kommenteeris: "PK töökoosolek on koht, kus aetakse koguduse asju, ja see on ka suur laagrikoosolek. Kõrvalkoosolekud annavad meile selle suurepärase tasakaalu töö- ja laagrikoosoleku kogemuse vahel."

Need lisakoosolekud hõlmavad koolitusi, muusikaetteasteid ja eriprogramme, mida korraldavad ministeeriumid, mis pakuvad spetsiifilisi programme abikaasadele, lastele, peredele ja teistele.

Koguduseliikmeid julgustatakse tegema osalemisplaane, panema endale kirja kuupäevad 3.–12. juuli 2025.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat