38. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 9.6.2022

Kolmas ingel

„Veel kolmas ingel järgnes neile, hüüdes suure häälega: „Kui keegi kummardab metsalist ja tema kuju ning võtab tema märgi oma otsaette või oma käe peale, siis ta saab juua Jumala raevu viina, mis lahjendamata on valatud tema vihakarikasse, ning teda piinatakse tules ja väävlis pühade inglite ees ja Talle ees. Ja nende piinasuits tõuseb üles igavesest ajast igavesti; ja neil, kes kummardavad metsalist ja tema kuju, ei ole hingamist päeval ega ööl, ei ühelgi, kes võtab endale ta nime märgi. Siin olgu kannatlikkust pühadel, kes hoiavad alal Jumala käske ja Jeesuse usku!” Ilm 14:9-12

„Jumal pakub sulle üht kätt: usku – hoia kinni Tema vägevast käest. Ja teist kätt: armastust –  jõua hukkuvate hingedeni. Kristus on tee, tõde ja elu. Järgi Teda. Ära käi liha järgi, vaid Vaimu järgi. Kõnni lausa nii, nagu Tema kõndis. See on Jumala tahe, isegi sinu pühitsemine. Ülesanne, mille pead sooritama, on täita Tema tahet, kes hoiab sinu elu Tema auks. Kui töötad enese jaoks, ei too see mingit tulu. Tegutseda teiste heaks, hoolida vähem endast ja olla sihikindlam, et pühendada kõik Jumalale, on Temale vastuvõetav ja saab tasutud Tema rikkalikus armus.” (Tunnistused, 2. köide, lk 170)

Südame väljakutse

Saatan, kes on pannud aluse kõigele surmale, viletsusele, isekusele, valule, patule, ja kõik, kes võtavad omaks tema valed, hävitatakse viimses kohtuotsuses, et universumis taastada õiglus ja armastus. Vaid need, kes panevad oma usalduse armastava Päästja Jeesuse Kristuse peale, saavad igaveseks päästetud ja muudetud uueks looduks, kes peegeldab Jumala omakasupüüdmatut armastust. Varsti pole enam võimalust võita kadunud hing Jeesusele.

Kas sinu igatsus täna on teha kõik endast olenev, et jõuda selle kadunud maailmani Jumala armastusega ja sõnumiga meeleparandusest, päästest ja kohtuotsusest? Kas sa särad sünges maailmas Kristuse esindajana? Kas sa seisad, elad, räägid, hoolitsed, pühitsed, armastad ja võtad omaks oma prohvetliku identiteedi seitsmenda päeva adventistina? Ja kui sa pole veel seitsmenda päeva adventist, kas sinu südame igatsuseks on ühineda Jumala lõpuaja liikumisega, järgida Jumala Sõna, saada ristitud ja tegeleda Jeesuse erilise missiooniga sinu jaoks? 

Palvesoovid:

  • Palveta, et mõistaksid kolmanda ingli sõnumit.
  • Palveta jõu pärast olla sõnakuulelik Jumala Sõnale, kuidas iganes Ta juhib.
  • Palveta südame eest misjoniks ja teenimiseks.
  • Palveta, et Jeesus kasvataks sinu usku Temasse ja et Ta säraks sinu kaudu.
  • Palveta siiralt nii oma palvelistis oleva 7 inimese pärast kui ka sinu lähedal elavate päästmata naabrite pärast.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat