37. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 8.6.2022

Teine ingel

„Veel teine ingel järgnes talle, hüüdes: „Langenud, langenud on suur linn Baabülon, kes oma hooruskiima viinaga on jootnud kõiki rahvaid!” (Ilm 14:8)

„Jumalal on Baabülonis veel inimesi; ja enne kui saabuvad Tema kohtumõistmise rasked katsumused, tuleb need ustavad välja kutsuda, et nad ei saaks osa tema pattudest “ega peaks vastu võtma Baabüloni nuhtlusi.” (Maranatha, lk 171)

Südame väljakutse

Teise ingli sõnum on lühike, kuid selge: see maailm koos oma rikutud ja valelike tõekspidamiste süsteemide, institutsioonide ning liikumistega on rikutud, ebausaldusväärne ja langenud. Ainus reageering sellele lõikavale tõele on panna oma usaldus Kindlale Kaljule, meie Loojale ja kogu inimkonna Lunastajale- Jeesusele. Ja samal ajal, kui Baabülon on tõesti langenud, on seal palju inimesi, kes on mõistnud seda reaalsust ja on ustavad otsijad, kes ootavad tõe kutset, et nad saaksid välja tulla.

Võib-olla oled sa juba Baabülonist välja tulnud, kuid kas Baabülon on sinust välja tulnud? Või on sinu elus veel valdkondi, milles paned oma usalduse selle maailma rikutud süsteemidele? Miks mitte alistada kõik täna? Miks mitte viia asju sammu võrra edasi ja ühineda Jeesusega, et kutsuda inimesi välja sellest uppuvast paadist?

Palvesoovid:

  • Palveta, et võiksid sügavamalt mõista kolme ingli kuulutuse tähendust.
  • Palveta, et Jumal kõrvaldaks sinu südamest kõik „baabülonliku” ja annaks sulle julgust, et kutsuda inimesi välja vaimsest segadusest.
  • Palveta tänaste peakonverentsi sessioonide töökoosolekute pärast koos nende otsustega maailma kogudusele.
  • Palveta peakonverentsi noorteteenistuse juhtide ja oma kohaliku koguduse noortejuhi pärast, et kasutada neid meie laste tagasi toomiseks Jeesuse juurde.
  • Palveta mõnede kõige keerulisemate ja sisenemata piirkondade pärast maailmas. Palveta, et Jumala vaim purustaks oma võimsa väe ja imede kaudu kindlused.
  • Palveta siiralt oma palvenimekirjas oleva 7 inimese pärast. Ära anna alla!
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat