23. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 25.5.2022

Mis on õigus?

“Õndsad on need, kellel on nälg ja janu õiguse järele, sest nemad saavad küllaga.” Mt 5:6

Õigus tähendab pühadust, olla Jumala sarnane ja  „Jumal on armastus.” (1.Jh 4:16) See tähendab vastavust Jumala seadusele, sest „kõik Su käsud on õigus“ (Ps 119:172) ja „armastus on käsu täitmine.” Rm 13:10. Õigus tähendab armastust ja armastus on valgus ja Jumala elu. Jumala õigus on kehastunud Kristuses. Saame õigeks, võttes vastu Kristuse.” - Mõtteid Õndsakskiitmise mäelt, lk 18.

Südame väljakutse

Kas sul on nälg ja janu Kristuse õiguse järele?

Tema elu, mis oli täiuslikult ennastsalgav armastus ja Tema surm meie eest pakub sulle õigeksmõistva armu kahekordset kingitust. 1) Tema arvele pandud õigus, milleks on tõotus, et sa oled kaetud Tema täiusliku eluga, uskudes sellesse tõotusse. 2) Tema edastatud õigus, milleks on tõotus, et Ta muudab su isekast olendist olendiks, kes peegeldab oma elava usu kaudu sellesse tõotusesse Jeesuse ennastsalgavat armastust. 

See kahekordne kingitus on rahuldust toov; see rahuldab sind tõeliselt; see päästab su! See kingitus on antud sulle Jeesuses. Tasuta! Miks mitte võtta see täna vastu ja alustada eluga, mis on õnnelik ja Jeesust täis, olles teadlik Tema päästva armastuse imelisest reaalsusest?

Palvesoovid:

  • Palveta, et Jumal aitaks sul lõpetada uskumise Saatana valedesse, mis panevad su arvama, et sa pole väärt Jumala armastust.
  • Palveta ja palu, et Jumal kataks sind Tema õigusega.
  • Palveta, et mittekristlastest personal, kes on Peakonverentsi koosoleku ajal tööl, tunnetaksid saadikutes Jumala armastust ja kohalolu ja et see juhiks neid soovini saada rohkem teada seitsmenda päeva adventistidest.
  • Palveta, et Peakonverentsi koosoleku kõik logistilised detailid sujuksid.
  • Palveta 10/40 aknas olevate inimeste pärast, kes pole kunagi kuulnud seda imelist tõde ja kellel on moonutatud arusaam Jumala armastusest ja iseloomust.

(Märkus: 10/40 aknas olevad inimesed pole veel kuulnud Kristuse imelisest ja vabaks tegevast evangeeliumist, moodustades ligikaudu ⅔ kogu maailma populatsioonist. Lisainfot 10/40 akna kohta leiad aadressilt https://en.wikipedia.org/wiki/10/40_window)

Liitu 24//7 avatud palvetoaga

Liitu teiste usklikega üle kogu maailma, et 40-päevase palveaja jooksul üheskoos palvetada Zoomi vahendusel.

 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat