Filipiinide evangelismisari on toonud tuhandeid ristimisele

Avaldatud 17.5.2022, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventistide koguduse Lõuna-Aasia ja Vaikse ookeani divisjoni (SSD) algatuse VOY EXPAND (Voice of Youth Exponential Advancement through Nurturing and Discipleship) 2022 raames saadeti hiljuti välja 819 VOY meeskonda, kuhu kokku kuulub 26 792 noort. Algatuse eesmärk oli viia evangeeliumi sõnum oma kogukondadesse. 

VOY EXPAND 2022 on Filipiinide aastaringne evangelismiprogramm. See põhineb kohalikel kogudustel, ütlesid algatuse koordinaatorid. 

3. mai seisuga on selle algatuse kaudu Jeesuse vastu võtnud ja ristitud 7514 uut jüngrit. Loodud on 2819 uut VOY meeskonda, kes valmistuvad sel aastal misjonitööle.

VOY EXPAND on avaldanud mõju noorte, kohalike koguduste juhtide, pastorite ja administraatorite elus. Üks VOY meeskonnaliikmetest Roldan Jay Bersonia kutsus oma sõbra Kenneth Dave Villahermosa oma meeskonda, kuigi Villahermosa ei olnud veel seitsmenda päeva adventist. Meeskond saadeti La Florasse ja Talacogonisse Agusan del Suris – piirkonda, kus hiljuti olid suured üleujutused. 

Bersonia ja Villahermosa olid nii kindlalt otsustanud jagada evangeeliumi selles kogukonnas, et üleujutusest hoolimata otsustasid nad sinna jääda. „Nad külastasid inimesi, minnes paadiga ukselt uksele," teatasid VOY korraldajad. „Kaks nädalat jagas meeskond õhtu õhtu järel Jumala Sõna tõde ja esitas külarahvale üleskutse järgida Kristust."

Ühel päeval tegi Bersonia oma partnerile Villahermosale erilise üleskutse, kutsudes teda koos teiste osavõtjatega ristimisele. Sarja lõpus ristiti Villahermosa ja veel 42 inimest. Kokku ristiti kolmenädalase jutluse lõpuks selles piirkonnas 7444 inimest.

Bersonia ütles, et ta on pühendanud oma elu Jeesuse sõnumi jagamisele. „Ma lähen alati välja, kuni Jeesuse tulekuni," rõhutas ta.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat