Misjoniraamatuid jagati kolm ja pool tuhat

Avaldatud 7.4.2009, allikas Meie Aeg

Adventkogudused tellisid Adventistide Koguduste Eesti Liidu kirjanduslaost tasuta jagamiseks 3500 misjoniraamatut. Koguduste tellimused pandi kokku koguduse liikmete soovide alusel.

Esmakordse eksperimendina valiti jagatavaks misjoniraamatuks Ellen White´i Ajastute Igatsus, mida 7. aprilli seisuga oli kirjandusosakonna juhataja Kalju Johansoni sõnul kogudustesse toimetatud 3088 tükki.

„Päris hästi on läinud. Inimesed tunnevad palju huvi,” ütles Johanson. „Päris paljud inimesed on ka hiljem helistanud ja juurde küsinud. Osad olid raamatu tellimise ajal haiged või mingil muul põhjusel ei saanud kirikus olla ja on nüüd otse minult raamatut juurde küsinud.” Kalju Johansoni sõnul on Ajastute Igatsust võimalik tasuta jagamiseks saada veel 7 päeva jooksul.

Ajastute Igatsus avaldati 90-ndate aastate alguses esimese tervikraamatuna Ellen White´i seeriast. „Suur Võitlus oli juba varem valmis, kuid seda köideti vastavalt vajadusele pidevalt juurde,” rääkis Johanson.

Raamatut trükiti alguses suure tiraaziga, mida on siiamaani palju üle. Johanson peab tollast otsust siiski väga heaks, kuna siis oli trükkimine odavam ja praegu sellise suure raamatu väljaandmine võtaks palju rohkem kulutusi.

Venekeelne misjoniraamat oli sel aastal „Apostlite teod”, mille autoriks on samuti Ellen White. „Apostlite tegusid” on kogudused tellinud 408 tükki.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat