Eriline hingamispäev Tallinna I koguduses

Avaldatud 15.9.2021, autor Maarja Kiplok

Seitsmenda päeva adventistide Tallinna I koguduses oli hingamispäevale, 4. septembrile esialgu planeeritud koolilaste ja õpetajate õnnistamine – nagu teisteski kogudustes üle Eesti, kuid lisaks sellele kujunes septembri esimesest hingamispäevast veelgi meeldejäävam päev lausa neljale inimesele. 

Kõigepealt pöörduti koguduse poole uudisega, et äsja on abielulepingu sõlminud kaks noort koguduseliiget. Mariel ja Mikk Allakut õnnitleti lilledega ning tervitati aplausiga.

Seejärel ütlesid ristimise kaudu oma jah-sõna koguduse ees Reet Orgu ja Karin Vinkel. Järgnes ristimine hiljuti remonditud ristimisbasseinis, millele on lisatud kaunis valgustus. Kaks värsket koguduseõde võeti vastu Tallinna I kogudusse rõõmsate tervituste ja õnnitluste saatel.

Muidugi ei puudunud kooliminejate õnnistamine, pastor Olavi Lauri jutlus ning muusikalised numbrid instrumentaalteoste ja lauludena. Jutlusest sai mõtteainet Jumalast, kes tahab armu anda kõigile ja kogu aeg.

Teenistuse vältel oli tunda Jumala juhtimist ning valitud muusikapalad kõnelesid pühendumisest, palvest ja õnnistustest.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat