Noor Norra misjonär räägib Eesti kogudustes hoolivast Jumalast

Avaldatud 13.2.2009, allikas Meie Aeg

Veebruari lõpus käivitub misjonituur, mille käigus külastab noor Norra misjonär Stine Gro Struksnæs erinevaid Eesti adventkogudusi jagades sõnumit hoolitsevast Jumalast, kes on inimesega kõigis raskustes.

„Stine Gro Struksnæs on 29 aastat vana ja sündinud Norras adventperes,” jutustab misjonituuri kohapealne korraldaja Riina Stepanov. „Stine õde ja õemees on samuti misjonärid. Vanemad on õpetanud kaks tütart olema juba varasest lapsepõlvest aktiivsed Jumalatöö tegijad.”

Stine on õpetanud erinevates misjoni- ja tervisekeskustes Nii Aafrikas kui ka Euroopas. Stine on väga laialdaste huvidega inimene - muusik, mängib kitarri ja klaverit, andis välja oma õega kokanduse raamatu, organiseerib vaimulikke seminare ja Piibliõppe gruppe.

Stine külastab Eestit juba teist korda. Eelmisel aastal korraldas ta koos Jenny Mülleriga vaimulikke ja tervise alaseid koosolekuid. „Kuna siinsetele inimestele meeldis tema sõnum väga, külastab Stine Eestit uuesti. Tema arvates on Eesti rahvas sõbralik ja avatud Jumala sõnale,” ütles Riina.

Siinse misjoni motoks on "Ära unusta....on veel Keegi, Kes hoolib". Koosolekute eesmärgiks on rääkida inimestele Jumala suurest armastusest ja hoolimisest. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat