Kaalepi Misjon teenib kogukonda

Avaldatud 11.5.2021, allikas Adventist News Network

Maailma suurimat misjoniprojekti iseloomustab asjaolu, et see toob kokku palju noori adventiste, kes soovivad oma puhkuse ajal teisi abistada. Sel aastal alustas Kaalepi Misjon (Caleb Mission) vaatamata pandeemiale hüüdlause all „Jäta endast jälg“ Tšiilis – osalema tuli palju noori inimesi.

„Kaalepi projekt on alguse saanud piibliloost mehest nimega Kaalep, kes ei tahtnud kergeid asju, vaid kes soovis enda ees olevat maad aina lähemalt uurida. Soovime oma noortega kanda samasuguse vaimsusega seda ellusuhtumist ja astuda vastamisi raskustega,“ ütles adventkoguduse noortejuht Tšiilis Remo Díaz.

Coquimbo piirkonnas puhastasid noored linnaplatse, istutasid puid, värvisid vanade inimeste maju ja korraldasid tervisemessi, kus osalejad said soovitusi tervislikeks eluviisideks ja nõuandeid, kuidas igapäevaselt neid ellu rakendada.

Tervisemessi üks osalejaid, Pamela, rääkis oma kogemuses: „See mess on väga hea, kuna sain teada tervisliku toitumise ja treeningu kohta, kuidas hästi puhata – selliseid asju. See oli ka väga hästi korraldatud.“

Lisaks regulaarsetele ühiskondlikele tegevustele on mõnes piirkonnas tavaks korraldada virtuaalseid Kaalepi kogunemisi, kus noored saavad tugevdada oma vaimulikku elu ja vahetada kogemusi.

„Praeguseks on kaks noort andnud teada oma ristimissoovist. Seega, kallid sõbrad, me oleme väga õnnelikud. See on Kaalepi projekti tulemus ja me soovime selle eest Jumalt tänada,“ ütles Santiago noortejuht Damián Cabezas.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat