Trans-Euroopa divisjoni esimehe aastalõpupöördumine

Avaldatud 29.12.2020, allikas TEDNews

Head lugejad,

me lõpetame selle aasta keerulisemas olukorras, kui me alustasime. Paljud on kaotanud töö, sissetuleku, tervise, sõbrad või lähedased. Nähtamatu viirus on ümber seadistanud meie fookuse ja ümber korraldanud meie prioriteedid, nii et esikohale on tõusnud inimeste armastamine ja elu Jumala nimel.

Kuigi 2020 ajas segi paljud meie plaanid, ei suutnud see takistada Jumala imelisi tegusid. Ehkki progress on pandeemia tõttu aeglustunud või pidama jäänud, on meil siiski põhjust vaadata tulevikku lootusrikkalt. Isegi väga palju põhjuseid. Me võime olla kindlad, et meie valitseja Jumal ei ole oma tööd lõpetanud.

Paulus kirjutab filiplastele 3:7, 8, et see, mille ta kaotas, aitas tal leida Kristuse: „Kuid mis mulle oli kasuks, seda ma olen arvanud kahjuks Kristuse pärast. Jah, enamgi: ma pean kõike kahjuks Issanda Kristuse Jeesuse kõikeületava tunnetuse kõrval. Tema pärast olen ma minetanud kõik selle ja pean seda pühkmeiks, et saada kasuks Kristust…”

Palve on üks võimsamaid relvi, mille Jumal on meile andnud ja vaadates tulevasse, 2021. aastasse, usun, et kunagi varem pole olnud nii oluline, et Jumala rahvas oleks põlvedel. Ma kutsun teid ühinema 10-päevase palveajaga, mis on meie kalendris 6.–16. jaanuarini.

Palvetagem vaimuliku kõrvakuulmise ja silmanägemise pärast, tahtliku südame pärast, et Jeesus saaks sättida paika meie prioriteedid, et me võiksime käia Püha Vaimu jälgedes, kui Ta valgustab meie teed Jumala kirjutatud Sõnas, nii et see juhiks meid Jumala armastuses teenima oma ligimesi ja sõpru.

Jaga Facebookis
Lingid
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat