Kirjalik Piiblikursus nüüd ka internetis

Avaldatud 29.10.2008, autor Olev Uuk

Selle aasta novembris täitub 18 aastat 1990. aasta sügisest, kui ilmus "Piibel avaneb" esimese kuue vihiku trükk ja esimese kuuga jõudsid meieni esimesed 1000 sooviavaldust. Kõik said esimese vihiku ja paljud läbisid kogu kursuse. Kokku on alustanud Tartus ja vahepeal Tallinas ka tegutsenud Kirjaliku Piiblikursuse erinevaid seeriaid ligemale 10 000 inimest.

Sellel sügisel jõudsime netiversioonide üles riputamiseni. Aadressilt piiblikursus.advent.ee võite praegu leida treemede grupid "Usk üle piiride", Taanieli raamat avaneb" ning esmakordselt Eestis sõltuvust puudutav "Piibel alkohoolikutele", mis aitab arsti poolt koostatuna leida üles Piibli tõotused selle probleemi leevendamiseks. Praegu on kolmes teemadegrupis 51 teemat. Kasutagem seda võimalust ja jagage aadresse ka oma kaaslastele, tuttavatele!

Samas ei ole kadunud kuskile ka traditsiooniline paberkandjatel kirjade teel Kirjalik Piiblikursus oma õppevihikutega. Ootame kõiki huvilisi osalema kursustel, mis võivad elu elamisväärseks muuta! Posti aadress on endine: "Kirjalik Piiblikursus" Lille 18 Tartu 51010.

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat