Septembri Meie Aeg vaatab tagasi suve üritustele

Avaldatud 12.9.2008, allikas Meie Aeg

Septembri Meie Ajas saab lugeda ülevaadet Viljandi ja Põltsamaa koguduse aastapäevast. Viktor Nõmmik kirjutab Taanieli raamatu 11. peatüki olulisusest. Kirjakoha rubriigis alustab Heino Lukk kümne käsu käsitlemist, kirjutades seekord esimesest käsust.

Pikemalt saame osa Valga koguduse pastori Aldar Nõmmiku õpingutest Ameerika Ühendriikides. Intervjuu rubriigis räägivad Riivo ja Õnne Jallai teineteiseleidmisest. Hingamispäevakooli rubriigis küsib Katrin Dreiling, kas meie eeskuju ja sõnad kattuvad. Rohujuure rubriigis kutsub Janne Kütimaa üles hoidma südant, sest sellest lähtub kõik muu. Lugejad, kes ei saanud osa võtta tänavusuvisest perelaagrist, saavad end käsitletud teemadega pisut kurssi viia ja kaasa mõelda. Juulis-augustis toimus noortematkade juubelimatk, veidi meenutusi ja pilte sellestki ettevõtmisest. Kogemuste kotikesest leiame taas uusi kogemusi Jumalaga käimisest.

Lasteka materjalid on seekord saatnud Viljandi kogudus, ka XT tuleb Viljandist. Ilmub järjejutu 7. osa ja ajakirjale paneb oma mõtisklusega punkti Aino Ormus, vaadates tagasi seenioride laagrile.

Meie Aeg on kogudustes 13. septembril, ajakirja üksiknumbri hind 20 krooni.
Head lugemist!

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat