Jaanuari Meie Ajas

Avaldatud 9.1.2020

Aasta esimese ajakirja fookusteema on pastori roll 21. sajandil. „Ma soovin, et meie praegused pastorid saaksid oma tööd teha armastusega ja et järgmine põlvkond noori näeks selles kutsumises erilist ja sooja võimalust teenida Jumalat, keda nad armastavad,” kirjutab Andres Ploompuu ning lisab: „Kui armastus kustub, siis ei hoia inimesi ja kogudusi koos ükski tarkus ega teadmine.”

Üleilmse adventkoguduse pastoritele suunatud ajakirjast Ministry on tõlkeartikkel „Tagasi tulevikku: tavaliikmete juhitud kogudused ja naasmine meie juurte juurde”, milles muu hulgas sedastatakse: „Nii et liidu pastori kaks peamist kohustust oleks koguduste rajamine ja olemasoleva(te) kogudus(t)e tavaliikmetest pastorite ja vanemate varustamine.”

Taas hakkab ajakirja kaante vahel ilmuma rohujuure rubriik – Janne Kütimaa kunagi alustatud nurgakest ajakirjas täidab oma mõtete ja kogemustega nüüd Karin Miller: „Ideaalsest mänguvagunist, efektiivsest koosolekust või suurepärasest pressiteatest olulisemad on inimesed, kellega neid asju koos teha.”

Seekordses ajakirjas on liidu töötajate intervjuude sarjas Helis Rosina usutlus liidu pere- ja tervisetöö juhi Allan Randlepaga, kes kinnitab, et elustiil mõjutab inimest ja räägib enda elustiilimuutustest.

Uue kirjutajana on üle kümne aasta epiloogis tagasi Toomas Lukk: „Ma ei taha olla herilane – ei taha sündida selleks, et töötada ellujäämise nimel ja siis ikkagi surra.”

Lisaks neile tekstidele on ajakirjas veel palju muud huvitavat: Annely Kaasik analüüsib mõjutamise teemat suhetes, terviseartikkel keskendub vahelduvpaastumisele, Kärt Lazić jätkab noore ema teekonna artiklis enda ja ühiskondlike seisukohtade revideerimist, Mervi Kalmus uurib oma jutluses lõppe ja algusi inimese ja Jumala seisukohalt, kirjakohas on vaatluse all uskmatu Toomase lugu ning Meie Aeg meie ajast viib meid kiiresti muutuvasse tehnikamaailma.

Jaanuari Meie Aeg jõuab kogudustesse hingamispäeval, 11. jaanuaril. Ajakirja kaanehind on 2,5 eurot. Ajakirja saab osta ka e-poest

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat