Rajaleidjad sõitsid Inglismaale suurlaagrisse camporee'le

Avaldatud 29.7.2019

Esmaspäeval, 29. juulil oli Tallinna lennujaamas omajagu siginat-saginat: rajaleidjad läksid nädal aega vältavale Trans-Euroopa divisjoni (TED) rajaleidjate suurlaagrisse camporee'le. Seekordne camporee kannab pealkirja Exodus (Väljatulek).

Pildil: paremal Jaanus-Janari Kogerman, vasakul Kristi Kogerman – tänu Jaanuse ja Kristi korraldustööle on eestlaste ettevalmistused camporee'ks sujunud viperusteta. 

TEDi esimene camporee toimus 1971. aastal Rootsis, sellele järgnes pikem paus, misjärel järgmine camporee oli 2002. aastal Poolas ja seni on camporee toimunud iga nelja aasta järel.

Pildil: Eric läheb oma kolmandale camporee'le. 

Vaata kõigi eelmiste camporee'de videoid siit.

Tänavu toimuva camporee tarvis kuulutati välja teemalaulu konkurss. Seekordse suurlaagri teemalaulu autoriks on 14-aastane Elijah. 

Laulu saab kuulata siin.

Pildil: Rein Kaaseni (lehvitab) elus on eelolev camporee juba viies. Tema abikaasa Rael (paremal) osaleb seekord neljandat korda. 

Laagri avatseremoonia on teisipäeval, 30. juulil kell 22.00 Eesti aja järgi (20.00 Suurbritannia aja järgi). Ka teisi teenistusi saab vaadata otseülekandes siin.

Järgmine TEDi camporee toimub 2023. aastal Lätis. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat