Haapsalus toimus Lastepäev „Võta või jäta!“

Avaldatud 2.3.2008, allikas Meie Aeg

Märtsi esimesel hingamispäeval tavaliselt toimuva lastetunni ajal kogunesid Haapsalu koguduse lapsed ja mõned nende õpetajad Haapsalu vabakoguduse majja Lastepäevale, mille korraldajaks oli Eesti Lastemisjon koostöös Haapsalu kohalike kogudustega.

Ürituse motoks oli „Võta või jäta!“. Lapsi oli kokku tulnud umbes 40, kõigil kaasas lahedad loomamaskid. Paljud neist olid ise meisterdatud. Meie kogudusest oli kohal 12 last ja 4 täiskasvanut.

Üritus algas erinevate koguduste poolt ettevalmistatud pantomiimidega, mis kõnelesid Noa laevast ja Uuest Maast, kus kõik loomad ja inimesed on omavahel suured sõbrad. Sellele järgnesid laulud ning vahele põimusid huvitavad ja kaasahaaravad jutustused Piiblist ja Taevaisa loodud loomadest.

Jutustuste ja laulude vahepalaks pakuti väikest suupistet ja jooki, siis oli jälle energiat edasi tegutseda. Edasi jaguneti kolme gruppi. Gruppe juhendasid erinevate koguduste esindajad. Ühte gruppi juhtisime meie (Jaana ja Kristi), teist gruppi vabakoguduse noored ja kolmandat Eesti Misjoni meeskond.

Mänguhoos läks aeg kiiresti, lastel oli lõbus ja ma arvan, et suurtel ka. Ürituse lõpetas põnev maskikonkurss. Parimateks ja huvitavamateks maskideks said isemeisterdatud maskid. Usun, et selline tore päev oli meeldejääv nii lastele kui suurtele.

Jaana Käsk
Haapsalu adventkoguduse lastetöö juht
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat