Rakveres toimus talvine lastelaager

Avaldatud 17.1.2007, autor Ly Kaasik, allikas Meie Aeg

Laager algas reede õhtul. Selle avas Aldar, kes seletas väga heade näidetega lahti laagri moto. Siis lauldi ja mängiti huvitavaid tutvumismänge. Kuna lapsi polnud eriti palju, said kõik omavahel tuttavaks. Peale teiste nimede saime midagi teada ka nende iseloomust ja huvidest. Eriti lõbus oli see, kui igaüks pidi mõtlema endale elukutse, mis algaks tema nime esimese tähega. Enne magamaminekut mängiti viimane tutvumismäng. Kõik istusid ringis ja viskasid üksteisele palli. Sellele, kes palli kätte sai, andis viskaja mingi ülesande. Kõige tihedamini paluti rääkida mõnest ilusast kogemusest. See oli mõnus õhtu.

Laupäev algas piiblitunniga, mida võttis läbi Birgit. Teemaks oli Saalomon ja tema tarkus. Piiblitunnile järgnes jutlus. Pärast seda toimus veel palju huvitavaid ettevõtmisi. Kõige meeldejäävamad olid talendishow, mänguline viktoriin „Kuidas pääseda taevasse“ ja workshopid. Neid oli kolm: „Sa oled ilus“, mida korraldasid Kaie ja Birgit, „Sa oled tugev“, mida korraldas Aldar ja „Sa oled tark“, mida korraldasid Helis ja Ave. Mina käisin workshopis „Sa oled ilus“. Seal räägiti sellest, kui erinev on ilu mõiste olnud läbi aegade ja kui kaugele on mindud selleks, et kena välja näha. Muidugi peaksime hoolitsema oma välimuse eest, aga äärmustesse ei tasu minna, sest see võib olla tervisele väga kahjulik. Nägime ka videoklippi sellest, kuidas töödeldakse fotosid. Saime teada, et tihti on esialgne pilt hoopis teistsugune kui see, mida inimesed kusagilt ajakirjast või reklaamplakatilt näevad. Lõpuks jõudsime järeldusele, et iga inimene on omamoodi ilus ja muidugi on kõige tähtsam see, mis on seespool, sest see paistab ka välja ja sa võid olla ükskõik kui ilus, aga kui iseloom ei ole hea, siis ei saa olla tõeliselt ilus. Talendishow`l saime kuulda laule ja luuletusi ning vaadata näidendit. Õhtul vaatasime filmi „Lõvi, nõid ja riidekapp“. Samal ajal said need, kes filmi vaatamisest osa ei võtnud, ürdiseepi teha.

Pühapäeval toimus põnev linnamäng, milles osales kolm võistkonda. Ülesandeid polnud eriti palju, aga selle eest pidid võistkonnad kogu aeg edasi-tagasi jooksma. Viimaseks ülesandeks oli sassiaetud tähed panna õigesse järjekorda nii, et nad moodustaksid tuntud laulude pealkirjad. Hiljem esinesid võistkonnad ühe lauluga, mille nad olid välja valinud. Hiljem oli pidulik lõuna. Malle tegi väga hea tordi ja ka teised kokad olid tasemel. Nii et süüa saime hästi. Laager lõppes tänukirjade ja diplomite jagamisega. Ergo tõi kõige rohkem tänu Taevaisale, kes lasi laagril korda minna.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat