Tervisemisjonitöö alased loengud

Avaldatud 5.10.2010

15. oktoobrist kuni 24. oktoobrini on Eestis Taanist pärit tervisemisjonitööd õppinud ja mitmel pool ka õpetanud ja praktiseerinud vend Joachim Broegaard (31).

Tervisemisjonitöö alased loengud

toimuvad 16. (alates kella 12.30-st hingamispäeval) ja 17. oktoobril Valga kirikus, 18. ja 19. oktoobril Elva koguduses (Elvas koordineerib tegevust Riina Stepanov). Edasine kava on täpsustamisel, kuid loengud saavad toimuma ka Viljandis ja Tallinnas.
Valgas on loengute valik tõenäoliselt suurem kui teistes kohtades, seetõttu neil koguduseliikmetel, kel oleks soovi neid mõlemal päeval kuulata, oleks vajalik oma soovist tulla Valka teada anda selle nädala jooksul (hingamispäevaks, 9. oktoobriks) kas minule või Aldarile, meie pastorile Valgas, et planeerida majutust.

Loengute teemad on järgmised:

- Igavene terviseevangeelium

- Naine valges ja kogudus tervendamise sõnumiga

- Kuidas Jeesus tervendas

- Kuidas Jeesus õppis tervendama

- Haiguste tõeline põhjus 1 ja 2

- SPA & DNA – kus teadus ja kristlus kohtuvad

- Põhimõtted ravimtaimedest, vesiravist, aktiivsöest, savist jms.

Võimalik, et lisanduvad ka sellised teemad nagu "Jeesus Kristus on meie Päästja", "Maaelu ja misjonitöö" ning "Kuidas teha tervisemisjonitööd".

Soovitan kõigil tervisest ja misjonitööst huvitatud koguduseliikmetel osa võtta!

"Oleme jõudnud aega, mil iga koguduseliige peaks võtma osa tervisemisjoni tööst. Maailm on laatsaret, täidetud nii füüsiliste kui vaimsete haiguste ohvritega. Igal pool rahvas hukkub nende tõdede teadmise puudusest, mis on meile usaldatud. Koguduseliikmed vajavad ärkamist - saada aru oma vastutusest nende tõdede jagamisel. Need, kelle peale on paistnud tõevalgus, peavad olema valgusekandjateks maailmale. Varjata oma valgust sellel ajal on teha tohutu viga. Sõnum Jumala rahvale on täna: "Tõuse, paista, sest sinu valgus tuleb ja Jehoova auhiilgus koidab su kohal!" (Jesaja 60:1)" (CH 425.1)

"Jumal on kvalifitseerinud oma rahvast valgustama maailma. Ta on usaldanud neile oskusi, mille läbi nemad peavad viima Tema tööd edasi laiali, kuni see levib üle kogu maailma. Kõigis maa paigus peab püstitatama sanatooriume, koole, kirjastusmaju ja sarnaseid rajatisi Tema töö lõpuleviimiseks." (7T 51)

 

Teie vend Valga koguduses,

Martin Ruumet, arst Tõlliste ja Õru valla perearsti ülesannetes

m.ruumet75@gmail.com

Jaga Facebookis