Misjonitöö inspiratsioonipäev 26. oktoobril Simisalus

Avaldatud 18.9.2024

Hea kaaskristlane, kutsume sind osalema selleaastasel misjonitöö inspiratsioonipäeval „Jumala ettevõtjad“! Misjonitööle fookustatud päeva eesmärk on üheskoos areneda, et meist võiksid saada veelgi paremad misjoniprojektide elluviijad.

Päeva jooksul kuulame kogemusi ettevõtlikelt koguduse liikmetelt nii meeskonna kaasamise kui ka oma ideega teadmatusse hüppamise asjus. Ürituse oluliseks komponendiks on praktiline osa, kus üksi või koos enda tiimiga (nt grupp kohalikust kogudusest) harjutame misjoniprojekti kirjutamist. Ühtses seltskonnas saame teineteist toetades mõelda kellele, kus ning millisel viisil misjoniprojekte teha ja seeläbi evangeeliumi kuulutada.

Organiseeritud on lastetund, kuid terveks päevaks lastele tegevust organiseeritud ei ole. Kui tuled koos pisikeste lastega, võta neile soovi korral kaasa mõni tegevus.

Kui sinul (või sinu kogudusel) on juba projektiidee olemas, siis on see hea algus, kuid osalema on väga oodatud ka nemad, kellel puudub nii meeskond kui idee! Inspiratsioonipäeval osalemine ei kohusta kedagi ühtegi projekti ellu viima, vaid pakub võimaluse enda projektikirjutamise ja projekti elluviimise teadmisi/oskusi arendada. Loodame siiski, et ka paljud algatatud mõtted jõuavad ühel päeval reaalsuseks!

Ürituse põhitegevus toimub 26. oktoobril (laupäev) Simisalu loodusmajas. Soovi korral on võimalik kohale tulla ja ühist saunatamist nautida juba reede õhtul. Kohapeal on võimalik ööbida nii reedel kui ka laupäeval. Ürituse täpsem ajakava on veel koostamisel.

Julget pealehakkamist - registreeri ennast või oma meeskonda juba täna!


Lisainfo: Aleksandr Tsugai, 58520292.

Jaga Facebookis