Naisteretriit 11.–13.10.2024 Otepääl

Avaldatud 15.7.2024

Seekord on naisteretriit misjonihõnguline, see tähendab, et iga osaleja saab tasuta Pühajärve SPA-sse kaasa võtta oma mitte­kristlasest sõbranna. Kaasa võib võtta ka sõbranna, kes on kogudusest eemale jäänud. Retriidi eesmärk on leida uusi sõprussuhteid ja toetada üksteist.

Programm on sarnane eelmise aastaga, kuulame ettekandeid ja arutame erinevatel naistele olulistel teemadel, palvetame, jalutame kauni Pühajärve ümbruses ja loomulikult naudime spaamõnusid. Igale osalejale on ette nähtud üks lõõgastav protseduur ning loomulikult ujula, saunade ning jõusaali kasutamine.

Korraldaja kontakt: Kaile Tuvi (kaile.tuvi@advent.ee) tel: 53324744.

Osalustasu koguduse inimestele on 190 eurot. Võimalik tasuda ka osade kaupa, selleks säilitage makse andmed ja märkige ülekandes mitmenda osamaksega on tegemist. Registreerimisel palun registreerida kohe ka oma sõbranna ja lisada tema ees- ja perekonnanimi ning sünniaeg. Sõbranna kulud tasub Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit. Ilma sõbrannata saab retriidil osaleda ainult juhul kui kohad ei täitu. Kogu summa tuleb tasuda 11. oktoobriks 2024.

Tasutud osalustasu ei tagastata.

Jaga Facebookis