Piirideta mängud 18. veebruaril kell 18.30

Avaldatud 27.1.2023

Olemasolevad grupis Eestis:

Keila noored - algus kell 18, tulemisest teada anda Keila adventkoguduse Facebooki sõnumi kaudu. Koguneme Teaduse 26.
Tartu noored - algus kell 18 Tartu adventkiriku keldris. Osalemisest anna teada Kailele (kaile.tuvi@advent,ee või tel 53324744).

 

Taas on aeg kustutada meievahelised riigipiirid!

18. veebruaril ootavad võõrustajad Soomest taas noori Piirideta Mängudele. 

Teema: Piirideta mängud – jää murdmine. Üksindus külmadel ja pimedatel kuudel on tavaline nähtus, kuid on aeg oma elust murda jää ja mõista, et kui tuleme kokku oma sõprade ja perega, on palju soojem.

Mis: Plaanime 1,5-tunnise interaktiivse virtuaalse mänguõhtu koos reaalajas mängujuhtidega. Teismelistele on lühike jumalateenistus ja võistlemiseks palju aktiivseid väljakutseid. See on suurepärane võimalus suhelda ja leida uusi sõpru kogu Euroopast. Nagu varemgi, on õhtu lõpus auhind enim punkte kogunud meeskonnale.

Kuidas: Ürituse päeval koguneb iga koguduserühm oma kirikusse. Iga rühm siseneb Zoomi, et kõik üksteist näeksime. Soovitame teil teha koos söömise osa enne programmi ametlikku algust, et noored oleksid õnnelikud, hästi toidetud ja kodus enne öörahu. Videoväljakutsete puhul toimub interaktiivne hääletamine nutitelefoniga. Vastasel juhul vastutab rühmajuht oma grupi punktide arvestuse eest ja annab sellest meile teada. Üritus toimub inglise keeles.

Vaja läheb: suurt ekraani ja head internetiühendust. Materjalide nimekiri tuleb nädal enne üritust eraldi e-kirjaga. Samuti on vaja printerit, et enne üritust tegevus välja printida.

Jaga Facebookis