Abi Ukraina põgenikele

Avaldatud 2.3.2022

Head sõbrad!

Sõda Ukrainas on toonud kaasa hulgaliselt inimohvreid ning paljud on pidanud maha jätma oma kodud ja põgenema. Ka paljud kristlased ning teiste seas ka seitsmenda päeva adventistid jagavad sama saatust.

Soovime apostel Pauluse sõnade kohaselt teha head kõigile, eriti aga usukaaslastele (Kiri galaatlastele 6:10) ning seetõttu palume, et kaaluksite oma kodude avamist neile, kes on sunnitud olnud Ukrainast lahkuma.

Ka võimalikud tööpakkumised ning tugiisikud on oodatud endast märku andma, et põgenikel oleks võimalik lihtsamini sisse elada ja oma elu tükk-tüki haaval kokku lappima asuda.

Palume, et täidaksite lühikese küsitluse, et saaksime teada teie võimalustest ning võtame seejärel juba vajadusel teiega ühendust, kui kedagi majutada vaja on.

Vorm - Abi Ukraina põgenikele

Kui aga teie tutvusringkonnas on aga keegi, kes soovib Ukrainast ajutiselt või pikemaajaliselt Eestisse asuda ning vajab elukohta ja abi, siis kirjutage palun sellest meie töörühma e-mailile pagulasabi@advent.ee  . Ka juhul, kui inimesed vajavad transporti Ukraina piirilt Eestisse, võtke meiega ühendust ja proovime leida abivõimalused.

NB! Hetkel ei kogu me esemelist abi põgenikele, kuid olukordade muutudes anname sellest kindlasti teada.

Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu pagulasabi töörühm

pagulasabi@advent.ee

või helistada tel: 5332 4744 (K.Tuvi)

 

Jaga Facebookis