Uus satelliidileping laiendab koguduse telekanali leviala

Avaldatud 16.1.2014, allikas Adventist News Network

Uus satelliidileping annab Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse televisioonikanalile Beirutis oluliselt laiema leviala. Hope Channel Al Waad sõlmis jaanuaris satelliidi Eutelsat 7 West A peale viieaastase lepingu, tänu millele saab lootusesõnumit levitada suuremale vaatajaskonnale araabia, türgi ja farsi keeles.

„See leping on imeline võimalus Jumala töö edendamiseks, ja väga oluline samm linnamisjonis,“ ütles Hope Channeli president Brad Thorp. „Nüüd saame pakkuda saateid igale linnale selles piirkonnas, mis avab Jumala heale sõnumile paremast tänasest ja paremast elust igavikus miljoneid uusi kodusid.“

Prantsuse satelliidijaam Eutelsat opereerib Eutelsat 7 West A tegevust koostöös Egiptuse satelliidioperaatoriga Nilesat, mis on Lähis-Ida suurim satelliidijaam.

Inimesed, kes kasutavad Nilesati satelliiti, saavad nüüd seadistada adventkoguduse telekanali oma telerisse. Satelliit on Lähis-Idas kõige tavalisem eetrivahendaja.

„Me oleme selle arengu pärast palvetanud juba palju aastaid,“ ütles Al Waadi direktor Amir Ghali, lisades, et kanali „rahumeelne ja sõjavaba programm“ on selles piirkonnas väga hästi vastu võetud. Programm hakkas tööle 2010. aastal.

Saatekavas on tervise-, hariduse- ja peresaated. Araabia keeles tähendab kanali nimi tõotust, mis Ghali sõnul pakub piirkonnale „tulevikutõotust“.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat